Survivor Romania All Stars Epsiodul 20 Online 28 Februarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

In episodul de astazi la survivor romania all stars episodul 20 online 28 februarie 2024 Vom vedea cine va reuși să obțină victoria în Jocul pentru Imunitate, într-un punct în care liniștea și siguranța în echipă sunt vitale. Cine le va câștiga, aflati vizionand mai jos in reluare noul episod. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 20 integral 28 februarie 2024.

Când simți că te-ai acomodat, că ai acceptat toate provocările prin care te trece sezonul suprem al celui mai puternic format mondial, atunci apare o situație la care nici nu te-ai fi putut gândi. Faimoșii și Războinicii s-au văzut nevoiți să își schimbe camp-urile din cauza condițiilor climatice și au descoperit ce înseamnă supraviețuirea în mijlocul unei naturi mai dezlănțuite ca niciodată. Show-ul continuă să fie trăit la cote înalte de către telespectatori, care nu ratează niciun minut din aventura concurenților.

”În Consiliu le-am dat energie pe bune. Au venit și ne-au dat cu terenul în cap. Vom mai pierde și vom mai câștiga la fel de mult”, a declarat Alex Delea la finalul jocului de recompensă pierdut fără drept de apel de Războinici în fața Faimoșilor. De cealaltă parte, bucuria câștigării unei mese încărcate de grătar și tort a adus cea mai bună stare din ultima vreme.

”Împlinirea noastră cea mai mare la Survivor este să mâncăm. Avem nevoie să simțim și noi măcar o dată că suntem plini”, a spus Andrei Ciobanu, în timp ce Ștefi a apreciat și modul în care s-a desfășurat recompensa: ”A fost ceva unic pentru mine. Prima dată de când sunt la Survivor când am simțit că suntem foarte uniți”.

”Am terminat jocul de recompensă și din cauza că erau prea mari valurile, a trebuit să înnoptăm în alt camp”, povestea Robert Moscalu aseară. Astăzi, vom vedea cât de greu le este concurenților în noua locație. ”Pentru siguranța noastră, am venit în alt camp, e plin de tarantule, șobolani, scorpioni”, va admite Zanni, în timp ce Ștefania Ștefan va recunoaște că este mai dificil decât se gândea: ”te simți aruncat, sper să fie doar câteva zile”.

Survivor romania all stars episodul 20 de pe 28 februarie 2024

Ambele triburi au avut o noapte grea în jungla dominicană. Războinicii și Faimoșii au fost nevoiți să doarmă în alte tabere, aflate mai departe de malul mării, din cauza valurilor foarte mari. Mai mulți concurenți și-au piedut somnul când au dat peste tarantule, șobolani și broaște. Jador a mărturisit că are chiar o fobie, care l-a împiedicat să se odihnească. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 20 online 28 februarie 2024.

Jador a spus că îi este frică de șerpi mai mult decât de orice altă vietate întâlnită în junglă.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 20 in reluare 28 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

După ce pierde pe traseu, Andrei Ciobanu aude niște comentarii la adresa sa din partea lui Jorge și răbufnește.

„Pe ăsta nici măcar nu-l duce creierul că voi faceți caterincă de el”, spune Andrei despre Jorge. De aici începe o adevărată ceartă între concurenți.

– De ce zici că nu mă duce creierul? Tu ești foarte inteligent? De ce faci aroganțe din astea? se răstește Jorge la Andrei.

În ediția din 28 februarie, spiritele s-au încins în tabăra Faimoșilor după ce au pierdut jocul pentru imunitate. La solicitarea prezentatorului, Andrei Ciobanu a comentat cearta pe care a avut-o cu Jorge. În discuție au intrat apoi Zanni și Jador.

Jador: „Mi se pare super nașpa că tu te fofilești așa. Strategia asta, de a nu juca la jocurile de imunitate s-a făcut și la noi în echipă. El era punct sigur. Noi nu am avut șansa de a-l alege. Când l-a durut burta, era joc de imunitate. Eu nu l-am crezut”.

Zanni: „Cine este accidentat, cine spune „au mă doare”…Vere, Survivor nu înseamnă să vă smiorcăiți, nu înseamnă figuri. Sunteți accidentați – plecați acasă. Moro este operat, a avut și Zmără probleme, și Jador, și eu, și Ana. Sunteți accidentați? Nu mai stați pe fofileală. Acasă! Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 20 online 28 februarie 2024 complet.