Power Couple Romania Sezonul 1 Episodul 12 de pe 28 Februarie

power couple romania la bine si la greu emisiune in reluare 2024

Strategiile nu au lipsit din peisaj la power couple romania episodul 12 de pe 28 februarie 2024 înainte ca Dani Oțil să ofere informații despre noua provocare pe care trebuie să o îndeplinească vedetele astăzi. Presiunea și-a făcut rapid apariția în vila din Malta la gândul că oricine poate să părăsească emisiunea. Vezi acum mai jos emisiunea power couple: la bine si la greu episodul 12 online 28 februarie 2024.

În timp ce concurenții își fac scenarii despre misiunea ce îi așteaptă, Dani Oțil le pregătește o surpriză de proporții. După o serie de probe care au implicat multă adrenalină și durere, cuplurile vor avea parte de o provocare cum nu s-a mai văzut până acum în niciun reality show din România.

Power couple romania la bine si la greu Episodul 12 integral 28 februarie 2024

Proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024 a făcut-o pe Eliza Natanticu să își iasă din minți. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că soției lui Cosmin Natanticu îi este frică de înălțimi. În urmă cu câteva zile, concurenta renunța la o provocare care se desfășura la înălțime. Așadar, noua misiunea pe care o au de îndeplinit concurenții a fost o adevărată surpriză neplăcută pentru Eliza Natanticu.

Tensiunea dintre Eliza și Cosmin Natanticu au fost inevitabile în ediția 12 din Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Concurenta a „explodat” de nervi și a avut o reacție necontrolată atunci când încerca să urce pe zid cu ajutorul unor bare de fier.

„Eu n-am o problemă cu înălțimea. Trebuia să comunic cu Lizi pe ce bară stăm amândoi și pe care trebuie să o urc. Adică trebuie o sincronizare fără să ne vedem, iar ea deja începuse să se panicheze! A început să țipe la mine”, a explicat concurentul.

Între cei doi s-au dat replici grele. Eliza Natanticu a răbufnit după ce i-a explicat soțului ei că nu se poate urca pe o bară cu picioarele pentru că este prea scurtă, iar el nu a înțeles acest detaliu.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au trecut printr-o nouă probă de foc. Pentru a nu risca să plece din concurs, cei doi trebuie să se urce pe un zid cu ajutorul unor bare metalice. Misiunea nu este deloc ușoară. Concurenții trebuie să comunice și să se sincronizeze perfect pentru a ajunge în vârful platformei, unde vor da noroc cu două pahare de șampanie. Este important că ei să îndeplinească această provocare mai rapid decât colegii de competiție.

Frica de înălțime și-a făcut simțită prezența și în cazul soției lui Sorin Gonțea. Aceasta i-a cerut partenerului său să-i dea câteva clipe de răgaz pentru a-și face curaj să continue provocarea dificilă.

Tensiunile și replicile acide nu au întârziat să apară pe micile ecrane ale telespectatorilor. Daiana Anghel nu s-a mai putut abține și a început să strige la soțul ei când a văzut că nu-i ascultă recomandările, lovind-o cu o bară. Te invitam sa vizionezi mai jos emisiunea Power couple romania la bine si la greu Episodul 12 online 28 februarie 2024.

Un alt cuplu care a întâmpinat probleme la proba „Noroc, iubito!” este format din Delia și Lino Golden. Ca în cazul Daianei Anghel și al lui Sorin Gonțea, tânăra a preluat frâiele misiunii și a început să-i ofere indicații partenerului. Mai mult, concurenta a apelat la un gest înduioșător față de logodnicul său. Aceasta s-a decis să mute ea primele bare, știind că artistului îi este foarte teamă de înălțimi. În ciuda obstacolelor de care au dat pe traseul spre vârful platformei, cei doi s-au bazat mult pe comunicare.

De asemenea, se pare că Lino Golden și Delia nu au ca punct forte calmul. S-a lăsat cu țipete și amenințări între cei doi, iar întregul moment tensionat a fost surprins de camerele de filmat. Dani Oțil a privit mirat cum tinerii își aruncă replici dure.

O noua emisiune, power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 12 de pe 28 februarie 2024, poate fi vizionata mai jos in reluare

Emi de la Noaptea Târziu a trecut prin momente de panică la proba. Concurentului nu i-a venit să creadă când a aflat că trebuie să escaladeze un perete cu ajutorul unor bare metalice. Soțul Mădălinei și-a pus mâinile în cap la vestea că trebuie să escaladeze zidul. Un lucru pe care puțini îl cunosc despre Emi de la Noaptea Târziu este faptul că acesta are o teamă de înălțimi, proba fiind foarte dificilă pentru el.

Partenera concurentului a părut extrem de entuziasmată de misiunea „Noroc, iubito!”. Mai mult, aceasta a încercat să își încurajeze și susțină soțul pentru a rămâne în competiția Power Couple România, dar și pentru miza de 2000 de Euro.

„Eu vă dau la dispoziție maxim 45 de minute după care strâng și plec acasă!”, a mai pus presiune pe ei Dani Oțil.

„Nu înțeleg nimic, e ok! Doamna Roxana e aici? Nu pot fără ea”, a mai dezvăluit Emi, vizibil agitat. Mai jos puteti vedea in reluare power couple romania la bine si la greu sezonul 1 episodul 12 online 28 februarie 2024 integral.