Survivor Romania All Stars Epsiodul 23 de pe 6 Martie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

In seara aceasta vom vedea cum se descurcă triburile acum că au revenit în camp-urile lor la survivor romania all stars episodul 23 de pe 6 martie 2024. ”Simt că totul contează. Vreau să se bucure toată lumea de ceea ce pot să fac pentru ei”, va spune Zanni care va munci alături de colegi pentru a face ca lucrurile să fie și mai bune ca înaintea furtunii. De cealaltă parte, în tribul albastru dorința este clară, continuarea victoriilor, iar Iancu va specifica și care este secretul lor la acest moment: ”psihicul bate fizicul de multe ori aici”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 23 integral 6 martie 2024.

Survivor romania all stars episodul 23 de pe 6 martie 2024

Concurenții au ajuns deja în Republica Dominicană, iar filmările au început deja. Însă, înainte de a renunța la toate Surpriza Survivor All Stars este cea mai specială cerere în căsătorie! De-a dreptul originală, venită pe neașteptate din partea lui Jador.

După ce Războinicii au câștigat o nouă probă de imunitate, Daniel Pavel a oprit-o pe Oana Ciocan și i-a spus: „Oana, am să te rog să rămâi puțin lângă mine. Vreau să vorbesc cu tine.”

Inițial, Războinica l-a privit temătoare pe Dan Pavel, după care și-a deschis sufletul și a mărturisit că îi e greu fără bărbatul iubit în concurs. După mărturisirile sincere, Dan Pavel a condus-o pe tânără chiar la…Jador. Acesta a îmbrățișat-o, a sărutat-o și a cerut-o în căsătorie cu vorbe cât se poate de originale.

Tânăra a participat la Survivor 2022 prima dată ca parte din echipa Războinicilor. Aceasta intrase mai târziu în concurs, după ce echipa albastră pierduse trei concurenți, pe Ana Dobrovie, Angela Forero și Liviu Mihalca. Deși spera să câștige, a fost eliminată ulterior din competiție, la câteva luni distanță. Apoi, ea s-a întors în junglă un an mai târziu pentru Survivor România 2023! Acum a revenit emoționată și, la Survivor All Stars face mărturisiri sincere:

Oana Ciocan: “Este a treia oară la Survivor, doar că acum e All Stars!(…) Cel mai drag concurent este un băiat, normal, nu o să îi spun numele, e mai bine așa! E un băiat foarte amuzant! Vai, mi-e rău! Aoleu!”. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 23 online 6 martie 2024.

Oana Ciocan a avut un șoc în momentul în care s-a alăturat concurenților. Aceasta se aștepta să îl găsească pe traseu pe Jador, însă lucrurile au stat altfel. Artistul a fost descalificat din concurs cu doar o zi înainte ca Oana să se alăture Războinicilor. În momentul în care a aflat asta, concurenta a izbucnit în lacrimi:

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 23 in reluare 6 martie 2024 poate fi vizionat mai jos

Una dintre ele este Ana Maria Pal, noua concurentă din tribul Faimoșilor.

Tânăra și-a demonstrat abilitățile de luptătoare MMA de multe ori, dar și viața a pus-o la încercare de nenumărate ori. Ana Pal provine dintr-o familie numeroasă, cu opt frați, dintre care doi cu handicap.

Andrei Ciobanu: Când am văzut o fată, am văzut o siluetă, era un corp foarte lucrat, când m-am uitat, am văzut-o pe Ana Pal! A fost virală întâmplarea cu Ana, capul în figură pe care mi l-a dat! Nu știu cum au făcut colegii mei, că am dormit lângă Ana. Când m-am așezat lângă ea, am zis, băi, oare am rezolvat tot? Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 23 online 6 martie 2024 complet.