Survivor Romania All Stars Epsiodul 5 Online 24 Ianuarie 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Cele două triburi revin, diseară la survivor romania all stars episodul 4 online 24 ianuarie 2024, pe traseu pentru jocul de Imunitate! E vremea ca și noii concurenți să lupte pentru punctele echipei, iar energia triburilor pare la cele mai înalte cote. ”Mă simt senzațional, o să fie un meci superb”, va spune Alex Delea, în timp ce Jorge va menționa cât de mult își doresc să continue seria bună: ”sper să găsim resurse în interior să dăm totul pe traseu, să ne întoarcem victorioși”. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 5 integral 24 ianuarie 2024.

Survivor romania all stars episodul 5 de pe 24 ianuarie 2024

Alexandra Ciomag este cea mai nouă concurent din tribul Războinicilor. Abia intrată în competiție, Războinica a avut deja primele înțepături cu una dintre coechipierele sale.

Alexandra Ciomag a reușit să se facă plăcută imediat în tribul Războinicilor, la Survivor All Stars, lucru care nu le-a picat deloc bine celorlalte concurente.

Maria Chițu și Alexandra au avut deja primele înțepături, iar cea din urmă a ajuns la concluzia că fetele din echipă sunt răutăcioase, mai alesa atunci când în preajma lor există o posibilă concurență.

Alexandra Ciomag: Fetele sunt răutăcioase când văd, probabil, o posibilă concurență încep să o ia razna, să facă pe „șefele”, acum, nu știu dacă va fi așa, dar rămâne de văzut. Mi se pare că am simțit deja niște înțepături din partea Mariei Chițu, dar este normal, am trecut și trec în continuare, și în viața de zi cu zi…” Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 5 online 24 ianuarie 2024.

Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin sunt noii concurenți din tribul Faimoșilor. Cei doi au acceptat provocarea Survovor All Stars 2024, în sezonul suprem, însă nu se așteptau ca venirea lor să stârnească „încordarea” coechipierilor.

Este a doua săptămână de concurs la Survivor All Stars, iar intrarea noilor concurenți i-a luat pe nepregătite pe Faimoși. Cătălin Zmărăndescu și Elena Marin, ajunși în camp, au ajuns la concluzia că spațiul de dormit din baracă este foarte mic.

Cătălin Zmărăndescu: „Încordare, un pic de încordare am simțit, pentru că ei și-au făcut adăpostul nesocotind 12 persoane, socotind mai puține, și acum au fost nevoiți, pentru că au mai venit două persoane, să se înghesuie, ca să ne facă și nouă loc…unde e locul meu acolo stau și până la urmă suntem în junglă, aici trebuie să te adaptezi la orice situație”

Jorge s-a numărat printre puținii concurenți care a căutat o soluție. Artistul s-a decis să-și construiască un loc al lui, în junglă, pentru a evita un posibil conflict în interiorul tribului.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 5 in reluare 24 ianuarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Zannidache și Elena Marin au scris istorie la Survivor, în sezonul 2. Acum, cei doi sunt din nou față în față. În ce relații au rămas?

Cum vede Zannidache revenirea Elenei Marin în Dominicană, după ce, în trecut, cei doi au avut un schimb de replici acide.

Domnul Dan: Zanni, te întreb, s-a întors Elena Marin, voi ați făcut istorie în sezonul vostru, au fost foarte multe interacțiuni între voi, cum simți momentul ăsta, Zanni?

Zannidache: Elena este enigma mea, am încercat, acasă, să vorbesc cu ea, cât s-a putut, nu s-a putut. Din câte am înțeles, mulți nu au mai vorbit cu ea. Sper să avem ocazia să ne cunoaștem mai bine, de data asta, în acest sezon. Plaja e lungă, suntem mulți, dialoguri vor fi. Deocamdată, nu simt nimic, sper să ne cunoaștem mai bine. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 5 online 24 ianuarie 2024 complet.

error: Nu copiați de pe acest site!