Survivor Romania All Stars Epsiodul 51 de pe 9 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

La survivor romania all stars episodul 51 de pe 9 mai 2024, Andrei Ciobanu marturiseste ca “Sunt liniștit, împăcat cu mine și mă bucur că am mai făcut încă o realizare. Era păcat să plec fără să port un colan”, în această seară. Să fi luat acesta decizia de a-și trimite la Duel foștii colegi din tribul roșu sau va face o surpriză pentru toți cei rămași în joc? Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 51 integral 9 mai 2024.

Pentru Zanni, perioada de Exil este aproape de final! ”Sunt gata de prea mult timp, stau aici de ceva timp. Am tot stat aici”, va admite el. Să fie adevărat? Este el gata de o luptă care să-i dea șansa de a reveni în show? Sau totul se va încheia?

Survivor romania all stars episodul 51 de pe 9 mai 2024

Încep noi discuții în tabără după ce Andrei Ciobanu a câștigat Colanul de Imunitate! Ce întrebări i-a adresat Iancu Sterp. ​Acum, când râvnitul Colan de Imunitate este la Andrei Ciobanu, fostul războinic recunoaște că îi place să își „înțepe” coechipierii, însă face totul în glumă, mai ales că este prieten cu Iancu Sterp.

Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul, chiar înainte ca cei rămași în competiție să intre, din nou, pe traseul din Dominicană! Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 51 online 9 mai 2024.

​Tensiunile ating cote maxime la Survivor All Stars 2024, iar concurenții sunt din ce în ce mai hotărâți să ajungă cât mai departe posibil în competiție.

Determinarea lor vine, cu siguranță, și în urma recompenselor, iar de data aceasta vor juca cu toate forțele pentru că Daniel Pavel le-a promis un premiu de-a dreptul special!

Mâncare de acasă, asta vor primi câștigătorii! Ștefania Ștefan a aflat deja că felul de mâncare pe care îl va primi este de la iubitul său și va degusta, ma exact, chilli con carne.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 51 in reluare 9 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Stefania Stănilă, TJ Miles și Sorin au câștigat recompensa de astăzi și se bucură de preparatele trimise de cei dragi!

​Nimic nu se compară cu mâncarea făcută în familie, iar cei trei concurenți de la Survivor știu cel mai bine acest lucru. TJ Miles, Sorin și Ștefi au avut ocazia să mănânce preparatele făcute de cei dragi lor.

Și-au adus aminte de gustul de acasă, de cei pe care îi iubesc și și-au mai potolit dorul, dar și foamea.

„Prin mâncarea de la recompensa asta eu m-am conectat cu mama mea și știu că ea se uită acum la mine”, a spus Ștefi.

„Am avut un fel de comunicare pentru că am primit mâncare de acasă, mâncarea dragă nouă și ne-a fost poftă”, a spus și Sorin. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 51 online 9 mai 2024 complet.