Acces Direct 10 Mai 2024 Complet Sezon 31 Episodul 85

acces direct 10 mai 2024
Cristi ne povesteste la acces direct de pe 10 mai 2024 ca renova sediul ISU Gorj atunci când a fost la un pas de moarte. Chiar dacă au trecut cinci ani de la acel moment, bărbatul spune că nu s-a făcut dreptate și că tot el a fost considerat vinovat.

Acesta a fost la un pas de moarte acum cinci ani, atunci când a căzut de pe schelă, în timp ce renova sediul ISU Gorj. Bărbatul, care a fost în comă profundă, spune că nici după atâția ani nu s-a făcut dreptate, din contră, tot el a fost considerat vinovat.

Acces direct 10 mai 2024 reluare

Barbatul spune că lucra deja la câteva luni la firma care se ocupa în luna octombrie 2019 de renovarea sediului ISU Gorj. Bărbatul lucra la negru, împreună cu alți colegi. În momentul în care a căzut de pe schela nesigură, Cristi i-a dat unui coleg o găleată cu material, atunci când a căzut.

Cristi spune că a fost șocat atunci când a văzut că au fost trecuți mai puțini metri de la care a căzut, astfel încât, a fost trecută înălțimea de patru metri, în condițiile în care era vorba de șapte metri. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 mai 2024 online.

Mariana și soțul ei au divorțat în 2022, după 37 de ani de căsnicie. Femeia spune că a ajuns la capătul puterilor, asta după ce bărbatul ar fi dator la mai multe bănci. Ar fi făcut împrumuturi în numele lui, dar banii ar fi ajuns la două vecine.

Femeia și soțul ei s-au despărțit în 2015, dar abia în 2022 au divorțat. Femeia spune că fostul partener avea mari probleme cu alcoolul și ar fi ajuns într-o stare din acest motiv. Bărbatul ar fi fost o victimă „sigură” a celor două vecine, asta după ce, la îndemnul lor, fostul soț al Marianei a ajuns să fie dator la mai multe bănci.

Acces direct reluare din 10 mai 2024 online, complet mai jos

Mariana spune că nu și-a dorit să facă partajul pentru că averea urma să rămână copiilor, doar că, acum riscă să nu mai primească nimic, asta după ce fostul soț s-a trezit cu un ordin de executare silită. Femeia este convinsă că s-a ajuns la această situație din cauza a doua vecine, mamă și fiică. Potrivit spuselor ei, cele două au o relație apropiată și ar fi profitat de faptul că bărbatul consumă alcool mai mereu.

Mariana spune că fostul soț este dator vândut la bănci și deși a încercat să discute cu el problemele în care se află, bărbatul nu ar fi conștientizat încă gravitatea lucrurilor. Ba mai mult decât atât, ar fi vândut și un teren, dar s-ar fi ales praful și de suma respectivă, asta pentru că ar fi ajuns tot la vecine. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 mai 2024 online.