Survivor Romania All Stars Epsiodul 55 Gratuit 21 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Emoții incredibile la survivor romania all stars episodul 55 gratuit 21 mai 2024! Mama lui Iancu, prietenul lui Zanni, soția lui Robert, iubita lui TJ Miles, logodnicele lui Andrei și Sorin au ajuns în Dominicană! Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 55 integral 21 mai 2024.

Au rezistat vreme de optsprezece săptămâni. Au ajuns în ultimii șase și au demonstrat că sunt cei mai puternici. Au depășit orice provocare și au reușit să-și păstreze locul în sezonul suprem. Cine va merge până la capăt, vom afla. Au mai rămas doar șapte zile până la săptămâna finală, însă probele care urmează sunt mai dificile ca niciodată!

În această seară, băieții simt deja presiunea fiecărei clipe rămase în competiție: ”Sunt în ultimii 6, mă bucură lucrul ăsta, știu că mai este foarte puțin din competiție”, va admite Andrei Ciobanu. La fel de sigur pe el pare că este și Sorin: ”eu vreau să trag, vreau să demonstrez ceva și să ajung în finală. Dacă mă duc la Duel, mă voi duce și mă voi întoarce”.

Survivor romania all stars episodul 55 de pe 21 mai 2024

Domnu’ Dan, este foarte, foarte greu la Survivor, uneori stau și mă gândesc câte lacrimi mai pot să scot din mine în competiția asta. Nu simt că am dezamăgit, dar simt că e cea mai dureroasă pierdere.

Nu mi-a părut rău la nicio recompensă ca acum. Acum mă simt un copil inutil. Aș vrea să dau timpul înapoi și să îi las și pe ei să se bucure, că merită, dar să ne bucrăm și noi. Am vrut de două ori asta. Prima dată a fost cu mama mea, știu că nu se poate. E greu, e foarte greu. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 55 online 21 mai 2024.

Andrei Ciobanu, Robert Moscalu și Sorin Pușcașu sunt mai supărați ca niciodată și unii nu știu cum să își mai opreasă lacrimile. Împăciuitor, Iancu Sterp îi spune lui Dan Pavel:

Să se bucure și ei dacă tot au venit persoanele dragi.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 55 in reluare 21 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Domnu’ Dan, mai îngăduitor ca oricând, anunță vestea cea mare:

Ei merg la recompensă, nu ai ce să îi faci. Pierzătorii însă vor primi fiecare câte trei minute să se bucure, să se reîncarce.
Bucuria e colosală pentru toți cei rămași în joc. Câștigătorii au acum inima mai ușoară, iar cei care au pierdut jocul de recompensă, dar au câștigat trei minute de neprețuit sunt extraordinar de emoționați.

Sorin Pușcașu: A fost greu, foarte greu să o văd după atâta timp, tremura carnea pe mine. Când am simțit că am pierdut, am zis că mor, că leșin, am zis că mă duc să tai toți palmierii ăia, nu ai voie să tai palmierii. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 55 online 21 mai 2024 complet.