Acces Direct 22 Mai 2024 Integral Sezon 31 Episodul 93

acces direct 22 mai 2024
Astazi la acces direct 22 mai 2024 va prezentam cazul unei mame din Tulcea a ajuns la cuțite cu una dintre fiice, după ce o acuză că i-ar fi furat o parte din avere. Doamna Ileana este foarte supărată, căci are trei fiice și privește cu tristețe cum acestea nu s-ar înțelege. Femeia a făcut dezvăluiri despre cum averea ei este în pericol, iar fiica acuzată a reacționat, la Acces Direct!

O femeie din Tulcea a decis să își spună public drama pe care ar trăi-o, din cauza uneia dintre cele trei fiice ale sale. Femeia se teme că ea și familia ei ar putea să rămână fără avere, din cauza uneia dintre fiice. Aceasta ar fi recurs șa mai multe gesturi, care au călcat-o pe nervi.

Acces direct 22 mai 2024 reluare

Ileana din Tulcea a venit la Acces Direct cu speranța că va reuși să își salveze averea pe care o deține.

Femeia are trei copii și șase nepoți, însă doar una dintre fetele ei ar fi atentat la ceea ce deține Ileana. Acest lucru a scos-o din sărite, după ce i-ar fi furat bani și ar fi vândut pământurile pe care ea le deținea.

De asemenea, femeia a spus că a fost servită cu un ceai de către fiica ei, iar după ce l-a băut nu s-a simțit bine. În timpul în care avea nevoie de îngrijiri, fiica ei a fost în casa ei și ar fi furat lucruri din lada de zestre și din banii ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 mai 2024 online.

Ioana, fiica cea mică a doamnei Ileana, a reacționat în exclusivitate la Acces Direct. Femeia a declarat că tot ceea ce s-a spus sunt doar minciuni și a susținut că a avut grijă de mama ei, când a fost bolnavă. De asemenea, ar fi contactat o firmă privată pentru a-i face tratamentul acasă.

În ceea ce o privește pe cealaltă soră a ei, care a făcut la rândul ei acuzații, aceasta a declarat că Vasilica nu și-a vizitat mama de 40 de ani și era de partea tatălui ei.

Acces direct reluare din 22 mai 2024 online, complet mai jos

”Sunt niște minciuni gogonate tot ce se declară acolo. Legat de boala mamei mele, în luna noiembrie 2022, a fost într-adevăr la pat. Medicul pe care l-am chemat i-a dat tratament pe cale bucală, ceea ce eu l-am rugat din suflet că nu poate să înghită și să îi dea injectabil, pe răspunderea mea.

A zis că nu poate. Eu am fost la medicul meu de familie și mi-a dat injectabil. Am luat firmă privată de medicamente la domiciliu, firma este privată cu acte în regulă, ca să vină asistenta la 12 ore să îi facă tratamentul”, a declarat Ioana, fiica femeii. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 mai 2024 online.