Survivor Romania All Stars Epsiodul 42 Online 18 Aprilie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Fostul Războinic de la survivor romania all stars sezonul 3 episodul 15 integral 16 aprilie 2024, dar și ceilalți concurenți au realizat că strategiile se vor schimba, așa că rămâne de văzut ce vor vota la Consiliul tribal.

Înainte de a anunța pe cine va trimite la Duel, TJ Miles va recunoaște: ”colanul acesta este mult mai greu, foarte important pentru noi, Faimoșii. Am vorbit cu tot tribul, deschis, transparent”. Pe cine a ales el și cine va pleca acasă, descoperiti vizionand mai jos editia in reluare!

Survivor romania all stars episodul 42 de pe 18 aprilie 2024

În ediția de joi, 18 aprilie, a emisiunii Survivor All Stars 2022, confruntarea finală pe traseu se dă între fostele Faimoase Ștefania Stănilă și Ana Porgras.

Sub fierbintele soare dominican, cele două prietene se înfruntă, iar miza este chiar câștigarea jocului de recompensă, care astăzi constă într-o masă cu arome italiene.

Deși luptă cot la cot, o lovitură de minge mai rapidă face diferență, astfel că victoria merge la echipa căpitanului TJ Miles.

Deși, la prima vedere, se pot considera ”rivale”, amândouă primind de la Zanni mai multă atenție decât alte concurente, Duli și Ana par să se înțeleagă de minune. Mai mult, acestea s-au aliat împotriva lui Zanni, al cărui comportament la jocul de recompensă le-a stârnit multe resentimente. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 42 online 18 aprilie 2024.

Ana Porgras este supărată din cauza comportamentul lui Zanni de la joc, dar și după joc: ”Nu știu dacă se transformă lucrurile din mine și Zanni, ideea e că după ce s-a întâmplat la joc, eu efectiv nu i-am înțeles atitudinea”.

Replica fostului Faimos nu întârzie: ”Ruptura din mine și ea a fost provocată în momentul în care Duli m-a pupat într-un consiliu. Acolo s-a provocat o scânteie. Le-am mai rărit puțin, dar îmi plăceau joculețe astea. N-am mai dar curs pentru că am ținut la starea Anei, psihică și sentimentală. Cert este că trebuie să continuăm. Duli mă obosește… tot mi se pare simpatică, dar când vorbește, mă obosește”

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 42 in reluare 18 aprilie 2024 poate fi vizionat mai jos

Votul comun o desemnează pe Ana Porgras la duelul spre eliminare, acest nume nefiind nicio surpriză pentru ea sau pentru foștii Faimoși rămași în concurs și dominați numeric de foștii Războinici.

De partea cealaltă, TJ Miles, deținătorul colanului de imunitate, trebuie să aleagă pe cineva care să se dueleze cu Ana.

Proba pe care cele două concurente Survivor All Stars trebuie să o treacă este extrem de dificilă.

La capătul rundelor, doar una dintre concurente rămâne în concurs. Reacția celor două – atât a învingătoarei cât și a învinsei – este complet surprinzătoare. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 42 online 18 aprilie 2024 complet.