Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 10 Integral 20 Aprilie

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 de pe 20 aprilie 2024

Bella Santiago și Barbara Isasi au făcut un adevărat spectacol pe scena transforming show-ului te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 integral 20 aprilie 2024. Bella Santiago și Barbara Isasi au reușit un moment care a fost apreciat la scară globală. Cele două artiste au adus pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 20 o reprezentație care a adus premiul Suediei anul trecut la Eurvision.

Transformate în Loreen, ele au cântat piesa „Tattoo” și au făcut o adevărată demonstrație de dans contemporan sub privirile cucerite ale juraților. Vocile lor puternice, dar și întreg show-ul i-au uimit pe toți, iar momentul lor a fost extrem de apreciat.

Cele două au avut de făcut și ceva în plus față de referință pentru că, la final, au avut un sicron adăugat special pentru scena Te cunosc de undeva!. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 online 20 aprilie 2024..

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 de pe 20 aprilie 2024

Emi și Cuza au adus atmosfera anilor ’90 în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 20 cu transformarea în celebra trupă Depeche Mode. Momentul lor a stârnit nostalgia atât a juraților cât și a multor telespectatori care au fost transportați înapoi în timp.

Celebrul hit care a făcut înconjurul lumii, „Personal Jesus”, a răsunat în platoul transforming show-ului. Refrenul a fost cântat la unison de concurenți și jurații extrem de bucuroși de transformarea lui Emi și Cuza.

Aceștia au intrat în pielea membrilor trupei Depeche Mode și au făcut un adevărat spectacol. Încă de la intrarea pe scenă, concurenții Te cunosc de undeva! sezonul 20 au fost primiți în ropote de aplauze.

Mai mult decât atât, Aurelian Temișan s-a ridicat în picioare de la primele acordori și a cântat alături de Emi și Cuza pe tot parcursul piesei, extrem de bucuros de referința primită de cei doi. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 online 20 aprilie 2024..

Zarug și Eliza Natanticu au făcut spectacol cu transformarea în Adele din a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024. Concurenții transforming show-ului au pus în scenă un moment celebru al artistei de la Royal Albert Hall. Iată cum s-au descurcat.

Deși referința primită i-a speriat inițial, Zarug și Eliza au reușit un moment excepțional. Cei doi au intrerpretat hit-ul „Set Fire to the Rain” într-o manieră excepțională care i-a surprins atât pe colegii de la canapea, cât și pe jurați.

Fără coregrafie și doar cu vocile lor puternice, concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au strălucit transformați în Adele. Momentul a fost presărat și cu accente amuzante, însă.

„Flirtul” dintre Zarug și Mihai Petre a atras atenția pe parcursul interpretării piesei lui Adele și a stârnit hohote de râs la canapea.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 online 20 aprilie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Jo și Liviu Teodorescu au primit o provocare uriașă din partea ruletei pentru în cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 20 aprilie 2024. Ei au avut o referință desprinsă tocmai de pe tărâmul aurorelor boreale și al trupelor rock.

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Erika Vikman și Käärijä, doi dintre cei mai tineri și spectaculoși artiști finlandezi ai ultimilor ani. Pe lângă ritmul nebun, Jo și Liviu Teodorescu au avut și o provocare în plus – aceea de a cântă într-o limbă destul de complicatp, ceea ce i-a panicat destul de tare la antrenamente.

Cu toate acestea, atunci când au intrat pe scenă, au uitat de toate greutățile și au reușit să transmită perfect mesajul intens al piesei.Momentul lor a fost un adevărat spectacol care a îmbinat cântatul cu teatrul într-un mod uluitor.

Și efectele speciale au ajutat, de asemenea, la crearea unei reprezentații care i-a făcut atât pe jurați cât și pe colegii de la canapea să privească absorbiți. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 10 de pe 20 aprilie 2024..