Bravo Tata Sezonul 2 Episodul 10 Online 21 Aprilie 2024

bravo tata sezonul 2 episodul 10 de pe 21 aprilie 2024

Aflați în mașină, cei patru tătici fac un mic accident in bravo tata sezonul 2 episodul 10 online 21 aprilie 2024, din cauza lui Gioni care era la volan și care a fost atent la colanții unei femei, în loc să aibă grijă să conducă. Imediat după ce s-au dat jos din mașină, Mario, Gioni, Flavius și Emil au început să strige la bărbatul din mașina pe care au lovit-o cu mulți nervi să se dea jos mai repede. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al serialului de comedie romanesc bravo tata sezonul 2 episodul 10 de pe 21 aprilie 2024.

Cu toate acestea, Gioni și ceilalți 3 tătici au lăsat-o mai moale după ce au văzut că bărbatul care a coborât din mașină era cu mult mai înalt decât ei și mult mai bine făcut. De teamă, Gioni și-a cerut scuze pentru ce a făcut și au plecat la secția de poliție.

În timp ce așteptau ca o domnișoară polițist să le preia cazul, un alt bărbat nervos din cauza așteptării ia atitudine și se duce direct la ea pentru a-i rezolva problema cât mai repede.

Tăticii impresionați de felul în care a reușit să o motiveze pe domnișoara polițist să îi preia cazul, aceștia se duc să îi ceară sfatul bărbatului cu care, aparent, au mai avut de a-face în trecut.

„Noi v-am văzut mai devreme înăuntru și ni se pare că v-ați descurcat extraordinar. Ne gândeam dacă ne puteți învăța și pe noi niște trucuri să fim mai bărbați” spune Flavius politicos.

„Te plătim să ne antrenezi” completează Gioni care tocmai a fost lipit de capotă cu mâinile la spate de bărbatul care în urmă cu ceva timp le-a furat mașina și i-a lăsat dezbrăcați în camp.

Bravo Tata sezonul 2 episodul 10 de pe 21 aprilie 2024

Flavius ia totul în serios și începe să facă exerciții acasă în fața oglinzii ridicând bidoane de apă pentru a-și antrena mușchii. Totodată, începe să aibă o atitudine mai autoritară în fața fetelor pe care le trimite să facă teme într-un mod în care nu a mai reușit să o facă până acum.

„Cristina, eu am plecat să redevin bărbat. Nu știu când o să mă întorc. Poate mai târziu. Poate niciodată. Dar cel mai probabil puțin mai pe seară

Te sun de la magazin să te întreb dacă vrei ceva.

Al tău, Flavius.” este mesajul pe care tăticul îl scrie pe o hârtie pe frigider pentru a o avertiza pe Cristina de transformarea lui.

Gioni, de asemenea, este din ce în ce mai motivat să devină bărbat după ce o femeie mai plinuță îi spune că el nu este genul ei și că este atrasă de bărbații, mai bărbați.

Cei patru tătici se întâlnesc într-o sală sportivă cu Cefalosul, bărbatul care s-a decis să îi antreneze, pentru a lua lecții de bărbăție și încep cu o serie de flotări pe care nu sunt în stare să le facă.

Cefalosul le dă un exercițiu de imaginație prin care aceștia ar trebui să se ia de manechinul de box pentru că au fost loviți de cineva.

Flavius și Emil o dau în bară total, dar Mario și Gioni au dat dovadă de puțin mai multă bărbăție lovind manechinul cu multă putere cu pumnii și picioarele.

Următoarea etapă de antrenament este reprezentată de a alerga pe loc în timp ce primesc lovituri cu mingii de tenis și spun alfabetul.

Extenuat, Gioni pleacă spre casă, lăsându-i pe ceilalți tătici să continue.

Rămași în sala de sport pentru antrenamente, Cefalosul îi îndeamnă să intre în ring pentru a se lupta cu adevărat, dar Emil și Mario se sustrag repede. Astfel, Flavius devine singurul bărbat care nu s-a dat înapoi de la o luptă bine organizată. Vezi mai jos in premiera sezonul nou din Bravo tata sezonul 2 episodul 10 online 21 aprilie 2024..

Intrat în ring, Flavius este încurajat de băieții de pe margine, în timp ce Mario îl filmează, iar Gioni vine să le atragă atenția cu privire la meci pentru că a aflat că este aranjat ca el să câștige.

Astfel, Flavius ia decizia de a se lăsa bătut, chiar dacă avea toate șansele să câștige lupta.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume bravo tata sezonul 2 episodul 10 online 21 aprilie 2024

În drum spre casă, Gioni se revede cu cea care l-a jignit de dimineață , spunându-i că ei îi plac bărbații adevărați.

„Tu pe mine mă urmărești, deci tu ne te poți abține. Recunoaște!” îi spune Gioni încrezător.

Femeia îi spulberă visul, dar Gioni începe să-i explice unde a fost.

„Tu n-ai puțin timp liber să mergi cu mine să bem o cafea? Eu pe tine nu te cred. Eu nu cred ce mi-ai spus tu, că ție nu îți place de mine” insistă bărbatul.

Femeia îl refuză, spunându-i că oricum are prieten, iar Gioni rămâne fără cuvinte și surprins.

După ce s-a urcat în mașină, pregătit să plece acasă, bărbatul are un șoc atunci când o femeie pe femie că se sărută cu Cefalosul care tocmai îl antrenase. Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie bravo tata sezonul 2 episodul 10 online de pe 21 aprilie 2024 integral..