Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 11 Complet 27 Aprilie

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 de pe 27 aprilie 2024

Alexia și Dima au cântat in gala te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 complet 27 aprilie 2024 celebra piesă „Singing in the rain” de la Gene Kelly într-un mod fabulos, neașteptat de bine. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 online 27 aprilie 2024..

„Uneori te bucuri că ești actor, voi m-ați făcut să mă bucur. Vă mulțumesc foarte mult! Minunat”, spune Cristi Iacob.

„Eu m-am emoționat. Mi-a plăcut foarte mult. A fost cam jos pentru Alexia. Vă felicit și vă iubesc din ce în ce mai mult”, spune Ozana Barabancea.

„Este unul dintre momentele icon ale cinmatografiei, îmbinat cu coregrafie și musical, a fost genială. Acest domn au fost și vor rămâne mult peste ceea ce gândim noi. Nu ați făcut decât să ne bucurați”, spune Aurelian Temișan.

„A fost un moment pe sufletul meu. Acest dansator actor era foarte energic și a încercat mereu să creeze un dans accesibil tuturor. Momentul a fost extrem de greu, știu cât este”, spune Andreea Bălan.

„Mă întrebam cum va fi pus în scenă momentul vostru. La detalii erau foarte multe, am zis să nu bifez toate detaliile, voiam 80% și ați făcut mai multe”, spune Mihai Petre.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 de pe 27 aprilie 2024

Jo și Liviu au reușit și de această dată să surprindă pe toată lumea cu trnsformarea lor în Shnania Twain, cu acest număr pe care l-au prezentat în emisiunea Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024. Cei doi au reușit ca de fiecare dată să creeze un moment unic pe scena emisiunii, cu un număr impresionant, în rolul celebrei cântărețe de country Shania Twain.

„Fata aceasta mică și drăguță a reușit să nazalizeze atât de bine și s-a apropiat foarte bine de Shania Twain. Domnul Liviu a făcut-o bine, a nimerit-o”, spune Ozna Barabancea. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 online 27 aprilie 2024..

„La un moment dat nu mai știam ce să cred. Mi-ai luat toată scena. Bine că am schimbat. Foarte frumos momentul. Doar împins așa, detaliul cu mana. Pirueta era mai cu bătaia de picior. Mai clare, mai decupate. Voi cântați bine, m-am bucurat de show”, spune Mihai Petre.

„Un elogiu al sincerității. Important e să fii cu mine, al meu. Ați venit autentici. Jo ai făcut eforturi și ai reușit să faci un moment foarte frumos. Voi ați adus spiritul Te cunosc de undeva! ați arătat chiar talentul!”, spune Cristi Iacob.

Paula și Romică au fost o surpriză în adevăratul sens al cuvântului pe scena emisiunii, în această ediție, cu transformarea lor în Bruce Springsteen. Aceștia au creat un moment unic.

Paula și Romică au fost adevărați rockstars internaționali pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024. Cei doi au creat un număr cunoscut al cântărețului Bruce Springsteen.

„Tonalitatea l-a spart. Foarte grea pentru Romică. A fost grea pentru Romică. Pentru Paula a fost convenabilă, ea a ținut bine. Trebuie să aplaud la Romică că el a cântat în caracter, patriot. Acest minunat Bruce a fost fericit că s-a născut în America”, spune Ozana Barabancea.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 online 27 aprilie 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Ilona și Florin Ristei au avut parte de un moment greu de egalat pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 27 aprilie 2024. Cum a arătat transformarea în George Michael.

Ilona și Florin Ristei au făcut show complet pe scena de la Te cunosc de undeva! seoznul 20, cu un personaj care i-a venit mănușă lui Florin Ristei.

De asemenea, personajul din această ediția a scos la iveală un detaliu mai puțin cunosc despre actriță. La antrenamente, aceasta a sunat-o pe mama ei care a confirmat că aceasta a luat timp de patru ani lecții de chitară.

„Ilona, tu ai făcut patru ani de chitară clasică, ai și caitele acasă, nu știu cum ai uitat așa”, a povestit mama concurentei.

„După cum ține mâna pe chitară, mai bine cred că a făcut lopată”, a spus uimit coechipierul ei. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 11 de pe 27 aprilie 2024..