Camera 609 Sezonul 2 Episodul 16 Complet 26 Aprilie 2024

camera 609 lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 de pe 26 aprilie 2024
Nitzi vrea să fie tatăl Evei la nuntă, iar Victor rupe contractul prenupțial la camera 609 sezonul 2 episodul 16 complet 26 aprilie 2024. ,,Unde pleci așa frumoasă?’’, spune Victor după ce o vede pe Eva. ,,Fix unde o să mergi și tu, dar nu îmbrăcat așa”, răspunde Eva. Pavel e confuz, iar Eva îl întreabă dacă a uitat. Iar mai apoi, Eva îi spune să stea liniștit că și ea a uitat de programarea la doctor.

,,D-abia aștept să naști să îl pot vedea și eu pe bebe, fără să trebuiască să îl văd la față și pe Victor Popescu”, spune Victor. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 complet 26 aprilie 2024.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 de pe 26 aprilie 2024

Flory o întreabă pe Luminița de ce a spus de contractul dintre Eva și Victor ,,De ce ai zis de contract? Ți-a zis ceva Diana?”, întreabă Flory.

Flory răspunde că i-a spus Doinei de contract, deoarece ea este o femeie cumsecade. Mai apoi, adaugă că nu i se părea corect ca Doina să fie singura care nu știe de contractul dintre Eva și Victor. ,,Și tu vrei să te cred, nu?”, Flory spre Luminița.

Apare Violeta și îi spune că se ocupă ea de Luminița. Flory spune că mai lipsește cineva din această discuție, referindu-se la Vlady ca fost soț, fost copil. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 de pe 26 aprilie 2024.

,,Mă bucur să te văd așa fericită”, spune Marius după ce o sărută pe Mara. ,,Și eu mă bucur și voiam să îți mulțumesc”, spune Mara, după ce Marius o va ajuta să își urmeze visul de designer. ,,Propun să termin toată colecția, iar mai apoi să deschid un magazin”, mărturisește tânăra. Marius îi spune Marei, cum ar fi ca ea și Adina să reușească ce el și Doru nu au reușit. ,,Vreau să ajungi o femeie de succes!”, îi spune Marius, Adinei.

Flory îi spune Adinei că nu mai poate avea încredere în Vlady, deoarece minte. Vlady spune că Flory nu ține cu el pentru a pune mâna pe moștenire, iar aceasta răspunde că nu îi place modul cum se desfășoară. ,,Ce suntem noi, Vlady, casă de mafioți?”, întreabă Flory.

,,Râde ciob de oală spartă”, răspunde Vlady. Adina le spune să se calmeze, iar Flory îi spune că mereu Vlady se ia de tatăl ei. Flory îi explică Adinei: ,,Taică-miu a fost un escroc și îmi ajunge unu ca el în viața mea, eu nu vreau și un soț la fel”.

,,E prea mult că îți cer să fii sincer și să nu mă mai minți? (…) Tu cu mine să nu fi nesimțit!’’, spune Flory. Adina intervine și spune: ,,Nici să îți abandonezi fetele în parc!”

Eva i-a făcut o vizită mamei ei ca să îi arate ecografia. Doina e uimită de claritata ecografiei, iar între timp Adina își face apariția.

,,Ce faci? Ce s-a întămplat?”, spune Eva după ce o vede pe Adina plânsă și cu rimelul curgând pe față. ,,Bine, sunt bine, voi ce faceți?”, răspunde Adina. Mai apoi, se îndreaptă spre canapea să vadă și ea ecografia Evei ,,Ce frumos! Ce norocos este să aibă niște părinți așa de iubitori ca tine și ca Victor”, spune Adina.

Doina o întreabă ce se întâmplă cu ea, iar Adina îi spune că i-a venit o întrebare de nicăieri. ,,De ce nu ne-a iubit tata?”, întreabă Adina. ,,Culmea că și eu m-am gândit azi la el (…) Răposatul ăsta, după ce că e pe lumea ailaltă și de acolo ne deranjează”, spune Doina.

Adina insistă și o întreabă pe mama ei de ce tatăl lor și-a părăsit fetele. Doina îi răspunde că le va spune când o să fie și Mara. Doina și fetele o vad pe Mara, sărutându-se cu Marius la poartă.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 de pe 26 aprilie 2024, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Iulia vine la ușa Dianei, după ce aceasta a sunat-o în nenumărate rânduri. Diana o invită înăuntru, dar Iulia refuză că nu poate sta mult

,,Deci, ce vrei să vorbim?”, spune Iulia. ,,Știu că ascunzi ceva și vreau să zic că sunt de partea ta, dar trebuie să aflu! Copilul tău e copilul lui Victor, nu?”, întreabă Diana. Iulia ezită să răspundă. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 2 episodul 16 online 26 aprilie 2024.