Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 12 Online 4 Mai 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 de pe 4 mai 2024

Chiar dacă inițiat au fost încântați de personajul oferit de ruletă la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 online 4 mai 2024, la anternamente, Emi și Cuza și-au schimbat părerea. Ritmul neobișnuit al piese „Calm Down” le-a dat ceva bătăi de cap, însă pe scenă, concurenții au reușit să facă un adevărat show. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 online 4 mai 2024..

În cea de-a 12 gală Te cunosc de undeva! sezonul 20, Emi și Cuza au intrat în pielea lui Rema. Cei doi au avut de interpretat „Calm Down”, hit-ul care a dominat topurile muzicale din toată lumea pentru o lungă perioadă.

Îmbrăcați ca de iarnă, printre palmieri, încă de când au pășit în platou, jurații s-au declarat încântați de ce văd. „Bine, bă, băieți”, s-a auzit Ozana spunând încă dinainte de a începe să cânte. Însă, odată ce a pornit momentul, a început o adevărată desfășurare de forțe.

Emi și Cuza, alături de dansatori, au reușit să aducă în fața talespectatorilor, dar și a colegilor de canapea un moment desprins de pe scena The Brit Awards 2024.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 de pe 4 mai 2024

După Ion Dolănescu, Mario Fresh și Renvto, concurente de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au mai primit o provocare pur românescă. Bella și Barbara au fost nevoite să se transforme în celebrul Dan Spătaru și nu au avut o misiune deloc ușoară cu piesa în limba română.

Bella și Barbara au abordat un personaj diferit față de tot ce au primit până acum la Te cunosc de undeva! sezonul 20. În a 12-a ediție, concurentele au intrat în pielea unui maestru al șlagărelor, nimeni altul decât Dan Spătaru.

Așa cum se așteptau, referința le-a pus probleme, dar au reușit un moment aplaudat la scenă deschisă. Bella și Barbara i-au întors în anii 70 pe toți cei care au privit reprezentația lor.

Atât jurații, cât și publicul și colegii de la canapea au cântat alături de ele „Tu, eu și-o umbrelă”, iar secvențele le-au trezit amintiri multora. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 online 4 mai 2024..

Deși au primit o piesă extrem de ofertantă, Jo și Liviu Teodorescu au nemulțumiri la antrenamentele pentru cea de-a 12 gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Presiunea celor 4 miliarde de vizualizări pe care le are referința lor și-a spus cuvântul, însă ca de obicei, concurenții au dat tot ce au avut mai bun pentru tranformarea în Katy Perry și Juicy J.

Jo și Liviu Tedorescu s-au transformat în Katy Perry și Juicy J și au cucerit pe toată lumea. Jurații i-au privit atenți pe tot parcursul momentului desprins din videoclipul hit-ului „Dark Horse”.

În timp ce Jo a intrat în pielea îndrăgitei artistei americane și a captat toate privirile cu asemănarea dintre ele, dar și cu vocea puternică, nici Liviu nu a avut o misiune ușoară. Concurentul s-a transformat în rapperul Jucy J și a livrat versurile în rafală.

Înconjurați de danstori și un decor impunător, atât jurații cât și colegii de la canapea au fost extrem de surprinși când l-au văzut pe artist intrând pe scenă dintr-un sarcofag.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 online 4 mai 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

Alexia Țalavutis și Dima Trofim nu au avut o misiune ușoară în cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva! sezonul 20 din 4 mai 2024. Concurentii au intrat în pielea personajelor Jasmine și Alladin și au pus în scenă un moment desprins din basme.

Chiar dacă la antrenamente, Alexia și Dima s-au simțit compleșii de referință, în platou, cei doi au reușit un moment de poveste. Concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 20 au dat tot ce au avut mai bun pentru a intra în pielea personajelor de poveste care au cucerit oamenii din lumea întreagă.

Cu toate acestea, cei doi au depășit presiunea referinței si au executat multitudinea de detalii cu o precizie extraordinară. Nici coregrafia complexă sau covorul fermecat nu au lipsit de pe scena transforming show-ului și au ajutat la conturarea unui moment magic.

Concurenții au adus toate aceste elemente în fața telespectatorilor, dar și a juraților care au urmărit uluiți desfășurarea de forțe. Mai jos puteti viziona integral emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 12 de pe 4 mai 2024..