Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 13 Complet 3 Mai 2024

romanii au talent sezonul 14 episodul 13 online

Trupa Trouble Legacy de la romanii au talent sezonul 14 episodul 13 complet 3 mai 2024 este formată din 13 membri, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, care împărtășesc aceeași pasiune: dansul. Aceștia nu se mișcă oricum, ci cu multă energie și extaz, pe cele mai cunoscute piese. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 13 de pe 3 mai 2024.

​Tinerii din trupa Trouble Legacy dovedesc că talentul nu ține cont de vârstă, oraș de proveniență sau alte aspecte superficiale! Aceștia demonstrează că oricine poate face performanță, cât timp există pasiune și multă ore de antrenament.

Cei 13 tineri au umplut scena Românii au talent cu momentul lor de dans, încărcat cu energie pozitivă și au reușit să îi convingă pe jurați să le ofere 4 de DA:

„Nu știu dacă sunteți cei mai buni dansatori, dar e cel mai bun număr de genul ăsta pe care l-am văzut până acum. Am reușit să vă identific și să vă remarc pe fiecare dintre voi, iar acest lucru nu se întâmplă foarte des. Bravo!”, a spus Dragoș Bucur.

Romanii au talent sezonul 14 episodul 13 reluare 3 mai 2024

Fetele din Asociația „Love to Dance” au venit la Românii au talent încărcate cu o energie extrem de pozitivă și au demonstrat că pot face absolut orice își doresc, cât timp au voință și talent.

​20 de fete au reușit să zguduie scena Românii au talent și să îi facă pe jurați să le ofere 4 de DA! Numărul lor de dans a impresionat o țară întreagă, iar energia transmisă a ajuns până în sufletele telespectatorilor:

„Ce bucuroasă sunt că avem un grup atât de bine pregătit pe scenă! Sunt mândră de voi!”, a spus Andra.

„Am observat că în fiecare an în finală ajunge un grup mai numeros și cred că aveți șanse să fiți acest grup. Este un lucru cu care nu mă pot obișnui, este vorba despre expresia voastră facială”, a spus Dragoș Bucur.

Camil Atanase a venit pentru a doua oară la Românii au talent, pentru a-și demonstra din nou talentul muzical. În sezonul 10, acesta l-a făcut pe Andi Moisescu să îi lanseze o promisiune care, din păcate, nu a fost îndeplinită. De această dată, Camil spune că lucrurile vor sta diferit!

​Tânărul de 17 ani a fost înzestrat cu un talent muzical deosebit, interpretând melodii populare într-un mod unic, ce aduce zâmbete pe buzele telespectatorilor. Camil Atanase a reușit să îi facă pe jurați să îi ofere 4 de DA:

„Ai văzut ce ai făcut? Ai stârnit atât de multă bucurie în public! Mă bucur când văd atât de multă mândrie pe fața părinților. Simt că te-a pătruns ritmul ăsta!”, a spus Andra.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 13

Ansamblul „Florile Malului” este format din trei generații – copii, părinți, frați și surori! Aceștia au venit să arate publicului ce au mai de preț, anume, tradiția!

​Grupul „Florile Malului” a venit la Românii au talent pentru a demonstra unei țări întregi că tradiția și talentul merg mână în mână! Îmbrăcați în straie populare românești, croite de peste 150 de ani, aceștia au oferit un moment memorabil pe scena talentelor.

Miruna Constantin a venit la Românii au talent pentru a demonstra că gimnastica și dansul merg mână în mână, cât timp există motivație! Aceasta și-a descoperit pasiunea la o vârstă fragedă, după ce a văzut mai multe momente artistice la televizor.

​Tânăra de 13 ani a reușit să îi impresioneze profund pe jurați cu momentul ei de Acro Dance. Aceasta a îmbinat sportul cu dansul, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul fenomenal, care i-a adus 4 de DA.

„Am văzut multă sinceritate în momentul acesta și mă bucur că am văzut de la început și până la sfârșit copilul din ea. Se vede că îi place, că a muncit foarte mult și mă bucur că văd în ochii ei copilăria. Ești foarte talentată”, a spus Andi Moisescu. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 13.