Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 3 Reluare 2 Martie 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 de pe 2 martie 2024

Emi și Cuza au făcut show complet cu piesa „Rasputin” de la Boney M intr-o noua editie te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 reluare 2 martie 2024. Emi și Cuza au surprins pe toată lumea cu o transformare grea din această ediție, în Boney M. Cei doi au fost felicitați de jurați pentru modul în care au reușit să cânte celebra piesă de la Boney M. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 online 2 martie 2024..

Acestia au reușit să pună în scenă într-un mod sublim piesa „Rasputin” de la Boney M, iar jurații au apreciat atât transformarea lor, cât și vocile care au sunat foarte bine. Ozana Barabancea a apreciat faptul că ambii concurenți au cântat live, desi în trupa Boney M nu toti o făceau.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 de pe 2 martie 2024

Connect-R și Shift au arătat încă o dată cât de talentați sunt cu o nouă transformare de senzație pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Iată cât de bine le-a ieșit acestora! Connect-R și Shift au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva! în ediția din 2 martie 2024, cu o transformare de senzație în Ed Sheeran și Stormzy. Cei doi au fost aplaudați și felicitați de jurații show-ului.

Alexia și Dima de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024 au făcut senzație pe scena emisiunii cu transformarea lor în Delia cu piesa OTZL GLTZ care le-a ieșit impecabil. Cei doi concurenți au uimit pe toată lumea cu transformarea lor inegalabilă în Delia și Mihai Petre a fost foarte mulțumit de cât de bine au respectat cei doi detaliile. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 online 2 martie 2024..

Eliza și Zarug au reușit să creeze un moment inegalabil pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20. Cei doi s-au transformat în Ozzy Osbourne și au cântat piesa „Dreamer”, care le-a ieșit foarte bine.

Eliza și Zarug au reușit să surprindă pe toată lumea cu o interpretare fabuloasă a piesei Dreamer de la Ozzy Osbourne, care le-a ieșit foarte bine!

Cu toate acestea, artistul a acuzat probleme de sănătate chiar în timpul momentului. „Mă mir și că am reușit să cânt și ce am cântat pentru că efectiv, la minut, mă trăznește. Nu pot să respir”, a spus Zarug, odată ajuns la canapea.

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 „Interesant subiect, interesant mesajul, actual și trist. Voi doi sunteți o minune, o pereche extrem de talentată. Ați avut o șansă extraordinară să cântați asta.Mă bucur să văd tineri care studiază un instrument. Sunteți foarte talentați, nu a fost ofertantă ca transformări”, spune Ozana Barabancea.

„Cu toată dragostea, dar de la mine nu s-a văzut atât de bine în seara asta. Detalii nu ați putut face că ați avut microfon. Mai erau niște gesturi, nu le-ați făcut. Ce am observat că l-ați făcut cel de final”, spune Mihai Petre.

„Sunteți privilegiați, ați avut un setup extraordinar. Vă felicit. Trecem peste execuția cântării, momentul a fost unul foarte frumos”, spune Aurelian Temișan. Mai jos puteti viziona integral prima editie a noului sezon din emisiunea te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 3 de pe 2 martie 2024..