Un Nou Rasarit Episodul 1, 2, 3 de pe 14 August 2023 Complet

un nou rasarit episodul 1 episodul 2 episodul 3 de pe 14 august 2023

Un nou rasarit este noua productie indiana de pe acasa. Spectacolul se învârte în jurul a două personalități distincte, Pallavi Deshmukh și Raghav Rao. Ei dau peste aceeași cale ca destinația și se îndrăgostesc. Pallavi rămâne văduv la o vârstă fragedă, în timp ce Raghav este înșelat în dragoste. Raghav trăiește o viață singuratică din cauza experienței sale amare din trecut în dragoste.

Dar, credința lui în dragoste nu se termină complet. Pallavi nu este pregătită să accepte pe nimeni în viața ei atât de curând, dar găsește o inimă fermecătoare în spatele personalității arogante a lui Raghav. Raghav pare strict, dar este prea blând la inimă. Comportamentul său onest îi câștigă inima lui Pallavi. Raghav și Pallavi se căsătoresc. Vezi mai jos noul productie indiana un nou rasarit episodul 1 episodul 2 si episodul 3 de pe 14 august 2023, in reluare…

Un nou rasarit episodul 1 episodul 2 si episodul 3 de pe 14 august 2023

Pallavi este văzută ocupându-se de munca ei la Deskmukh saree Emporium. Ea lucrează din greu pentru satisfacția clienților pentru a menține numele tatălui ei ridicat. Apoi se dezvăluie că Pallavi este văduvă, soțul ei murise cu mult timp în urmă și ea încă vede că se luptă în noua ei fază. Pallavi nu vrea să trăiască ca o văduvă purtând sari albe din propriile motive. Ea nu vrea să rănească sentimentele nimănui. Pe de altă parte, Raghav este un suflet singuratic, care are tone de atitudine de aruncat. El este cu o doamnă în mașină și compară valoarea doamnei cu valoarea mașinii.

El o insultă etichetându-i prețul, dar ea i se pare cool atitudinea. Pallavi se supără când o fetiță îi vinde sindoor. Mașina lui Raghav se defectează în același punct în care este prezent Pallavi. Aceeași fetiță îi cere să cumpere sindoor. Raghav cumpără sindoor doar de dragul fetei. El arată că are o inimă bună, deși vorbește amar. El spune că căsătoria nu poate fi în mintea lui, că nu se va căsători niciodată cu nimeni. El clarifică că nu poate vedea copiii mici triști și a cumpărat sindoor pentru a păstra inima fetiței.

Raghav aruncă sindoorul care cade peste Pallavi. Pallavi încearcă să curețe interiorul. Ea speră ca nimeni acasă să nu-i găsească sindoorul pe fața ei. Sharda îl găsește pe Pallavi cu sindoor. Ea urăște sariurile albe. Îi cere lui Pallavi să nu mai poarte sare alb. Sharda și Pallavi împărtășesc o legătură dulce. Sharda nu vrea ca Pallavi să urmeze obiceiurile văduvei. Raghav refuză oferta doamnei când este gata să petreacă noaptea cu el. El îi spune că este cu el doar din cauza bogăției lui. Îi dă banii și scapă de ea. El spune că ea nu poate insulta dragostea prin cârlig. Vizionati mai jos un nou rasarit episodul 1 episodul 2 si episodul 3 online 14 august 2023.

Mai jos puteti vedea serialul indian un nou rasarit episodul 1 episodul 2 si episodul 3 de pe 14 august 2023

Are o înțelegere profundă a dragostei adevărate, dar într-un mod negativ. Simte că dragostea omoară oamenii. Pallavi dezvăluie că Sharda este soacra ei, care este mai aproape de ea decât mama ei. Ea spune că Sharda a acceptat-o chiar și după ce a devenit văduvă. Îi mulțumește lui Sharda pentru că i-a oferit o viață de respect. Raghav găsește o fată amenințată de niște bărbați și o ajută. Sharda își dorește ca Pallavi să găsească pe cineva în viața ei și să meargă mai departe. Pallavi nu are astfel de planuri de recăsătorie.

Raghav se luptă cu bărbații și își arată partea îndrăzneață. Sharda știe că dragostea își va găsi drumul. Ea vrea să găsească un mire pentru Pallavi. Pallavi spune că nu are loc pentru nimeni în viața ei. Vizioneaza mai jos serialul un nou rasarit episodul 1 episodul 2 si episodul 3, complet…