Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 8 – 1 Noiembrie 2023

visuri la cheie sezonul 10 episodul 8
Un copil aduce bucurie, aduce sentimentul că viața îți este completă la visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 online 1 noiembrie 2023. Dar, uneori, fericirea trebuie bine calculată și te vezi nevoit să pleci din țară pentru a-i putea oferi un viitor mai bun celui pe care l-ai adus pe lume. Și asta se aplică atât tatălui, cât și mamei. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 de pe 8 noiembrie 2023.

După ce l-au avut pe Darius, Cătălina și George au simțit că fericirea este puternică în suflet. Tatăl a fost nevoit să plece în Anglia pentru a lucra pentru a duce la capăt tot ce-și doreau pentru familie, iar Cătălina l-a urmat curând. Până într-o zi când bunica Irina a sesizat ceva la cel mic: ”a început să-l doară capul, să doarmă mult”. Fără să stea pe gânduri, Cătălina a revenit în țară: ”m-am dus la spital, au descoperit că avea o tumoare. Starea lui se degradase foarte mult”.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 de pe 8 noiembrie 2023

Cătălina și George Fileață au ridicat o casă în localitatea Oltenița, dar au oprit lucrările din cauza lipsei banilor. Fiul lor, Darius, a primit un diagnostic grav, iar de atunci au dus o luptă pentru salvarea viieții lui. Echipa Visuri la cheie va încerca să-i îndeplinească dorința băiatului de a avea propria lui cameră.

Familia a trecut printr-o perioadă foarte grea. Doi ani de chin: operații multiple, o intervenție extrem de costisitoare în Turcia. Părinții nu și-au pierdut speranța. Darius a luptat și a câștigat: „Este în remisie. Merge la control, doctorul a spus că este destul de bine”. Acum, mama și fiul locuiesc la părinții Cătălinei, însă tatăl se află la muncă, în Anglia. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 online 1 noiembrie 2023.

„Îmi doresc să stau acasă, lângă familie”, va spune el. George muncește la un restaurant în Anglia, pentru că are nevoie de mai mulți bani pentru casă. Salariul pe care îl primea în România nu-i ajungea.  

Cea mai mare dorință a lui George Fileață este să fie alături de familia lui. Visul de a se muta în propria casă este tot mai aproape de realizare, dar el nu bănuiește nimic. Echipa Visuri la cheia îl întâmpină la aeroport, dar nu îl anunță imediat că familia lui a fost selectată pentru proiect.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 integral 1 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

George spune că nu s-ar mai întoarce în Anglia niciodată, dacă și-ar vedea casă amenajată. „M-aș întorce la serviciul meu din oraș, unde am lucrat 15 ani”, a precizat el. 

Când a văzut autocarul la aeroport și vestea că echipa Visuri la cheie este gata să se apuce de lucrări la casa lui, George Fileață l-a îmbrățișat pe Dragoș și nu putea să-și stăpânească emoțiile de bucurie. 

Momentul revederii cu cei dragi, după luni bune petrecute în străinătate, i-a umplut ochii de lacrimi. George și-a strâns băiatul și soția la piept, chiar în fața casei care urmează să fie finalizată de către echipa Visuri la cheie. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 8 reluare 1 noiembrie 2023