America Express Drumul Soarelui Episodul 10 – 1 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Echipele se adună cu mari emoții în capitala mondială a muzicii salsa la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 10 online 1 noiembrie 2023, orașul Cali – mai exact în Teatro El Mulato, un adevărat templu al acestui dans, pentru că ritmurile de salsa nu vor lipsi din cursa pentru ultima șansă. Urmează o întrecere pe cinste, cu un lanț de misiuni ce li se va părea interminabil participanților, care vor trece de la dansul senzual salsa la mișcări executate în forță, cu maceta, pentru extragerea sucului de trestie de zahăr.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 10 complet 1 noiembrie 2023

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut un anunț neașteptat, chiar înainte de cursa pentru ultima șansă din al doilea stage al sezonului 2 America Express de pe 1 noiembrie 2023. Irina Fodor a reacționat imediat, iar vorbele sale au produs un val uriaș de uimire.

După o cursă aprigă pentru imunitatea mică, cei doi au făcut un gest care a uimit pe toată lumea. Concurenții nici măcar nu au așteptat să afle ordinea în care echipele au ajuns la Irina Fodor în urmă cu o zi.

„Irina, vrem să zicem ceva. Pentru că ieri am avut tematica religioasă am avut inspirația să scriem o rugăciune adaptată cursei America Express pe care vrem să o spunem înainte să aflăm pe ce loc am ajuns”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

Colegii de competiție au ascultat cu mare atenție opera celor doi tinerei. Mai mult, aceștia au fost impresionați de creativitatea de care au dat dovadă Edward Sanda și soția lui într-un timp atât de scurt. „Acum să vedem dacă rugăciunea voastră a fost auzită!”, a mărturisit Irina Fodor. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 10 online 1 noiembrie 2023.

Prezentatoarea a fost foarte încântată de gestul Cleopatrei Stratan și al lui Edward Sanda. Așadar, nu i-a mai ținut în suspans și i-a anunțat că au ajuns la ea pe locul 6, lucru care i-a bucurat tare.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 10 online 1 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Irina Fodor a anunțat echipele care intră la cursa pentru ultima șansă din al doilea stage al sezonului 2 America Express – Drumul Soarelui. Rivalitățile au ieșit la iveală, chiar înainte de cursă.

Etapa a doua din sezonul 2 America Express – Drumul Soarelui a fost memorabilă pentru două echipe, care au câștigat imunitatea. Așadar, Sonia Simionov și Iuliana Pepene nu vor intra la cursa pentru ultima șansă a stage-ului, dar nici Alexia și Aris Eram care au pus mâna pe imunitatea mică.

Deși traseul până la Irina Fodor a fost dificil, toți s-au descurcat de minune. Ada și Toni Galeș au ajuns pe locul doi, după frații Eram, iar locul trei a fost obținut de Romică și Cătălin Țociu. Prezentatoarea TV a anunțat și echipa care a ajuns pe ultimul loc la ea în urmă cu o zi. Sânziana Negru și Laura Giurcanu s-au „lovit” de mai multe obstacole în cursă, motiv pentru care au fost ultimele.

Ceilalți concurenți au fost surprinși când au aflat poziția lor în clasament. Ionuț Rusu și Geroge Tănase au rămas fără cuvinte, după ce Irina Fodor a rostit numele tinerelor. Dacă până acum s-au aflat printre primele echipe în cursă, emoțiile și presiunea și-au pus amprenta asupra Laurei Giurcanu și colegei sale în al doilea stage. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 10 complet 1 noiembrie 2023.