Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 6 – 18 Octombrie 2023

visuri la cheie sezonul 10 episodul 6
Divorțul neașteptat al părinților i-a dat viața peste cap lui Daniel Cîrlig de la visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 online 18 octombrie 2023, un băiat din Ploiești care știe să-și ascundă suferința sub un zâmbet cald. Elevul, pasionat de fotbal și mașini rapide, trăiește împreună cu bunicul lui, Tudor Lupu (Icu). Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 de pe 6 octombrie 2023.

Daniel Cîrlig (14 ani) este unul dintre mulții copii ai României prinși la mijloc în confruntarea dintre părinți. Băiatul, care de câțiva ani locuiește în apartamentul bunicului său din Ploiești, a pășit nesigur în viață după destrămarea familiei sale.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 de pe 6 octombrie 2023

Dragoș Bucur a fost mereu demolatorul de pereți de la Visuri la cheie. Însă, de-a lungul anilor, legislația în materie de construcții s-a modificat considerabil, autoritățile fiind mult mai stricte în ceea ce privește îndepărtarea unor structuri construite.

Echipa Visuri la cheie și-a însușit noile prevederi legale, motiv pentru care demolările de ziduri se fac doar în spiritul legii. Dragoș Bucur a constatat că poate demola doar tâmplăria de lemn a geamurilor care despart sufrageria de balcon. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 online 18 octombrie 2023.

„Nu vă supărați, dar eu nu pot să mai fac chestia asta. Este sub demnitatea mea”.

Hai, Dragoș! Cine s-a plâns vreodată că are prea puțin de muncă?

Pasiunea pentru mașini rapide îl aduce pe Daniel în fața unei noi provocări. Dragoș Bucur a pregătit un nou moment special la Visuri la cheie, iar adolescentul nu știe ce-l așteaptă.

Dragoș Bucur l-a dus pe Daniel Cîrlig de la Visuri la cheie pe o pistă de karting din Ploiești. Era de la sine înțeles ce urmau să facă, însă adolecentul mai are parte de o surpriză. Nu, sub nicio formă nu se aștepta la așa ceva.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 integral 18 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Fiindcă este fan înfocat al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, Daniel s-a trezit că trei jucători ai echipei au venit să-l suțină pe pista de viteză și să conducă alături de el.

Mario Bratu, Valentin Țicu și Seniko Romeo Doua au coborât din karturi și și-au dat jos căștile. Uimirea lui Daniel a fost maximă. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 6 reluare 18 octombrie 2023

Daniel Cîrlig și bunicul Icu locuiesc într-un apartament minuscul, insalubru, care are multe probleme de remediat. „Sunt multe de făcut aici”, constată Dragoș Bucur.

Tudor Lupu a făcut ce a putut să-i ofere lui Daniel un cămin cald și primitor. Dar, apartamentul de la etajul 4 nu e tocmai locul potrivit dezvoltării unui adolescent cu aspirații mari. Totuși, aici, în acest spațiu insalubru, Daniel a început să viseze la viitorul lui.

Un obiect din casă i-a atras atenția lui Dragoș Bucur, un lucru care spune multe despre aspirațiile tânărului Daniel: un volan vechi de mașină, recuperat de băiat de la fier vechi, cu care s-a jucat încă din primii ani de viață.


error: Nu copiați de pe acest site!