Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 29 Finala 18 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 de pe 18 octombrie 2023
Este seara cea mare astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 finala online 28 ocotmbrie 2023, o seară în care presiunea şi emoţiile vor fi uriaşe, pe măsura dorinţei unei victorii categorice. Un lucru foarte rar s-a întâmplat în acest sezon: fiecare echipă a ajuns în semifinală cu câte trei concurenţi. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 de pe 18 octombrie 2023 complet

În această seară, cei 3 finaliști își vor da măsura priceperii în bucătărie și totodată se vor bate în strategii bine ticluite, atunci când își vor alcătui echipele cu care vor găti, alegând cei mai potriviți oameni dintre concurenții care au părăsit competiția acestui sezon. Meniurile şi execuţiile se cer la superlativ, fără concesii, fără defecte. Cei doi Chefi aflaţi în lupta pentru marele premiu vor aştepta cu mari emoții verdictul finalei, fiecare sperând să-și adauge în palmares un nou titlu de câștigător Chefi la cuțite

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 de pe 18 octombrie 2023

Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis și-au făcut echipele alături de care să gătească în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Finaliștii au ales cu mare atenție persoanele cu care vor împărți bancul de lucru în ultima etapă a show-ului culinar. Iată la ce strategii au apelat.

Valentin Timofte, Ioana Dehelean și Janni Alexandridis au fost puși să își aleagă echipele pentru Finala sezonului 12 Chefi la cuțite. Înainte de o bătălie pe măsura așteptărilor, finaliștii au primit o sarcină dificilă din partea Irinei Fodor.

Aceștia au fost nevoiți să ia o decizie importantă: alegerea foșilor colegi alături de care să gătească în ultima etapă a competiției. Pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu, cei trei au pus în joc toate strategiile. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 online 18 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Toți concurenții din sezonul 12 Chefi la cuțite au pășit din nou pe platoul de filmat, iar emoțiile și-au spus rapid cuvântul. De asemenea, Irina Fodor nu a uitat să-i anunțe pe concurenți despre numărul membrilor din echipă.

„În acest sezon vă puteți alege echipe de câte 5 concurenți, dar ordinea în care o veți face va fi decisă de chef Cătălin Scărlătescu”, a zis prezentatoarea.

Juratul a făcut ochii mari când a aflat situația delicată în care l-a pus Irina Fodor: „Să arunce pe mine toată vina asta, adică să îmi iau eu înjurăturile. Ordinea este foarte simplă, este exact cea de la ultima bandă”. Așadar, chef Cătălin Scărlătescu a decis ca Ioana Dehelean să aleagă prima, fiind urmată de Janni Alexandridis și Valentin Timofte.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 reluare 18 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Au ieșit scântei între Raluca Hulubei și Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea, în Finala sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023. Concurenta s-a enervat și a țipat la colegul de platou, fără reținere.

Finala sezonului 12 Chefi la cuțite de pe 18 octombrie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente tensionate. După ce finaliștii și-au ales echipele alături de care să gătească în ultima etapă a competiției, Irina Fodor a dat startul primei probe.

Tensiunile și presiunea și-au spus cuvântul, iar replicile acide dintre concurenți nu au întârziat să apară. De data aceasta, Raluca Hulubei s-a enervat foarte tare și a început să țipe la Valentin Timofte, de față cu toată lumea. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 29 online 18 octombrie 2023, integral..

Cuțitul de aur al lui chef Bontea nu s-a mai putut abține și i-a zis concurentei să nu mai deschidă abatitorul pentru că preparatul său nu ar putea fi gata în timp util. Mai mult, acesta l-a pus pe Habibi să păzească blast chiller în următoarele 10 minute, ca nimeni să nu mai aibă acces la el.