Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 10 Online 15 Noiembrie 2023

O familie este împlinită atunci când pe lume apar și copiii la visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 online 15 noiembrie 2023, rodul iubirii și al sentimentului că te îndrepți spre un viitor cu fericire. Când îi ai, faci totul pentru ei și vrei să le oferi siguranța zilei de mâine și șansa de a face toate lucrurile pe care și le doresc. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023.

Acestea au fost și gândurile care i-au mânat mereu pe cei doi părinți din familia Minea. Greutățile și provocările i-au trecut prin momente la care nici nu se gândeau și i-au făcut să locuiască alături de cei mici într-o casă neterminată.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 de pe 10 noiembrie 2023

„La 9 ani, tatăl meu a omorât-o pe mama, am terminat o școală cum am putut. L-am cunoscut pe soțul, ne-am căsătorit. Am stat în diferite locații cu chirie”, povestește Cateluța Minea, o femeie extrem de puternică. Având trei copii, le era tot mai greu să se mute dintr-o parte în alta. Au cerut teren de la primărie și s-au apucat de treabă.

„Ne-au prins ploile, zăpezile, până am reușit să o acoperim. Am făcut o sobă de pământ și ne-am mutat”, continuă aceasta. În plus, soțul ei s-a îmbolnăvit și s-a luptat din greu cu toate problemele apărute: „putea să moară în sala de operații”. Dar nu au renunțat și au făcut totul pentru ca viața să fie mai blândă pentru ai lor. Fiica cea mare s-a măritat și s-a mutat, însă cei doi băieți stau cu ei. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 online 15 noiembrie 2023.

În ciuda faptului că nu au condițiile necesare, aceștia au muncit și au devenit campioni, făcând lupte de performanță. „Chiar ne-am chinuit și ne-am luptat pentru copii, să aibă ce nu am avut noi”, spune cu lacrimi în ochi Cateluța.

Acum e vremea unei schimbări, odată cu venirea celor de la Visuri la cheie. „Casa îți dă senzația că e făcută din resturi, ca și cum niște copii fac o cazemată din ce găsesc la locul de joacă”, va spune Cristina Joia, după ce va ajunge în comuna Unirea. Ce surprize le-au pregătit celor din familia Minea, dar și ce provocări vor întâmpina în timpul lucrărilor, aflati vizionand mai jos in reluare noul episod..

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 integral 15 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Astăzi, telespectatorii vor vedea cum credința este răsplătită. Echipa Visuri la cheie le va face vizita la care doar visau. ”Sunt foarte calzi, se îmbrățișau tot timpul”, va spune Cristina Joia după ce-i va cunoaște. Oare ce surprize le-au pregătit? Și cine va fi vedeta care o va face pe Nicoleta să spună că ”nu bănuiam că voi întâlni așa un om care știe prin ce trec”? Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 10 reluare 15 noiembrie 2023.