Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 3 – 8 Septembrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Lucrurile se precipită in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 de pe 8 septembrie 2023 în momentul în care Eva semnează contractul prenupțial, iar presa o surprinde împreună cu Victor. La inceputul episodului, Eva și Victor aud pentru prima dată bătăile inimii copilului. Victor o duce pe Eva la spital, după ce aceasta leșină. Chiar dacă Eva se încăpățâneze să nu-i accepte ajutorul, în cele din urmă se gândește la binele copilului. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 complet 8 septembrie 2023.

Medicul care o consultă este chiar Victor Popescu, astfel clarificând toate confuziile care au existat între ei de la început. Este prima dată când aud bătăile inimii copilului lor. Medicul îi recomandă Evei să evite stresul. De asemenea, discută despre un posibil nume pentru copil. Victor ar vrea să îl cheme Iosif dacă o să fie băiat. Cei doi par să fie pentru prima dată în armonie în momentul în care își aud copilul.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 de pe 8 septembrie 2023

Momentul este întrerupt de apelul Violetei care este îngrijorată pentru suma de bani pe care le-ar putea-o cere Eve pentru a semna contractul. Ea este sigură că Eva vrea să negocieze termenii în favoarea sa. Atât Sergiu și Violeta, cât și Doina și Mara se îndreaptă spre spital. Vlady e mai interesat de colecția lui de miniaturi decât de Florentina. Acesta ar vrea ca Luminița să-l scape de îndatoririle pe care le are față de viitoarea sa soție. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 de pe 8 septembrie 2023.

Marius este la un pas de a da cu mașina peste Mara. Aceasta îl confundă cu un afacerist și face rost de numărul său de telefon. Între timp află că i l-a spus greșit din cauza emoțiilor. Cei doi se reîntâlnesc, când Marius încă susține falsa impresie a Marei despre jobul lui, în ciuda faptului că aceasta se răstește la un șofer de taxi care îi face avansuri.

Marius i se destăinuie lui Victor. Acesta îi dezvăluie că „pentru fata asta cred că sunt dispus să risc”. Doina vrea să afle ce s-a întâmplat între Eva și Victor și dacă cei doi se vor căsători. Eva este foarte convinsă că nu o să se căsătorească cu Victor, însă nu îi spune mamei de contractul propus de bărbat.

„Parcă ești crescută în junglă”, îi spune Doina, dezamăgită de încăpățânarea fiicei sale.

În timp ce Diana probează rochii de mireasă, Felicia primește un telefon. Aceasta află că soțul ei a fost reținut de Interpol și că trebuie să plătească 300.000 de euro pentru a-l elibera.

Ulterior, Diana îl minte pe Victor că tatăl ei a suferit un atac de cord în Dubai după ce a fost escrocat de partenerul său de afaceri. Acesta îi virează în cont banii de care are nevoie. În timp ce Victor crede că cele două sunt în Dubai, Felicia și Diana se duc la solar.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 de pe 8 septembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Victor își viziteză bunica după ce a ascultat pentru prima dată bătăile inimii copilului său. Elisabeta Pop îi povestește cum s-a căsătorit cu Iosif, bunicul lui Victor. Și aceasta era însărcinată atunci când s-au căsătorit. De asemenea, îl întreabă de căsătoria cu Eva. Acesta îi spune că tânăra l-a refuzat, iar bunica este sigură că Victor a greșit cu ceva. Elisabeta Pop îl îndeamnă pe Victor să o convingă pe Eva să se căsătorească, deoarece este cel mai bine pentru copil. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 3 online 8 septembrie 2023.

Victor rememorează momentele petrecute cu Eva și se hotărăște să nu se dea bătut. El îi face o serenadă Evei, punându-i melodia din noaptea în care s-au cunoscut.

Între timp, Eva îi dezvăluie Adinei planul lui Victor și faptul că o constrânge să semneze contractul prenupțial.