Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 7 de pe 20 Octombrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 de pe 20 octombrie 2023

Silvia Vișinescu a pășit fără emoții pe scena de la vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 online 20 octombrie 2023 și asta pentru că tânăra cântă de la 6 ani și spune că a participat la sute de concursuri. Silvia are 17 ani și vine din Pitești. Pentru momentul de la Vocea României a ales o piesă din repertoriul celebrei Adelei.

Tânăra a cântat impecabil „Rolling In The Deep” și a reușit să-i convingă pe antrenori să apese butonul. A urmat o luptă aprigă și o decizie grea pentru Silvia.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 de pe 20 octombrie 2023

„Vreau neapărat să-ți dau din experiența mea! Draga mea, te invit în echipa Theo&Horia”, i-a spus Horia Brenciu. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 de pe 20 octombrie 2023.

Smiley: „Silvia, ai zis că ai sute de trofee și medalii și mi-aș dori ca și eu să fiu unul dintre trofeele tale, pe care le iei cu tine, și experiența de a fi la mine în echipă să o tratezi ca pe o medalie pe care o iei cu tine în viață. Mi-aș dori să-ți împărtășesc din experiența mea de scenă, de compozitor, de producător, de sprijin pentru artiști, pentru că fac asta de foarte mult timp”;

După ce a ascultat toate pledoariile, Silvia a ales echipa în care va continua la Vocea României. „Este o decizie mai grea decât alegerea profilului meu la liceu, sincer! Aleg să merg mai departe cu Horia Brenciu și Theo Rose”, a spus tânăra.

Leon Mureșan este din Bistrița, are 26 de ani și de meserie este basist. De câțiva ani, tânărul locuiește în București, unde a și terminat Conservatorul. ​Leon spune că a venit la Capitală special pentru facultate și muzică. Iniațial n-a spus nimănui că vine la audițiile pe nevăzute, însă pe ultima sută de metri a decis s-o ia cu el pe mama sa.

Tudor Chirilă: „Leon, ai fost minunat! Dacă aș fi asemănător colegilor mei, m-aș folosi de faptul că sunt înrudit într-un fel cu Bistrița, dar nu mă voi folosi de chestia asta în seara asta. Am argumente foarte multe în ceea ce te privește. Ne putem ocupa de foarte multe lucruri pe lângă voce, pentru că e clar că stăpânești foarte bine tot ce livrezi și am o grămadă de piese în cap…. Te-aș ruga să mă iei și pe mine în considerare. Mulțumim că ai cântat așa în seara asta! Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 complet 20 octombrie 2023.

„Vă respect foarte mult pe toți și iubesc muzica. Aș vrea să învăț de la toți… e foarte dificil, v-aș lua pe toți”, a spus tânărul care a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 de pe 20 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Izabela Simion are 30 de ani și este din Găiești, Dâmbovița. De bine de un an, se împarte între cântări și bebelușul pe care îl are acasă. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 7 online 20 octombrie 2023.

​„Cu o săptămână înainte să-l nasc am cântat, la o săptămână după ce l-am născut, am cântat. Am încercat să-mi ocup timpul astfel încât să nu mă simt mamă din aia cu normă întreagă pentru că nu pot să zic că m-am născut să fiu mama perfectă, care stă non-stop lângă copilul ei”, a spus concurenta la testimoniale.

Smiley este cel care a convins-o pe Izabela, iar tânără va continua în echipa lui la Vocea României.