Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 9 – 20 Octombrie 2023

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Relația dintre Eva și Victor se deteriorează din ce în ce mai mult in camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 online 20 octombrie 2023, în ciuda pregătirilor de nuntă și bucuriei de a aduce un copil pe lume. În episodul 9, „Dragostea trece prin stomac”, Eva și Victor, dar și familiile lor află că vor avea un băiat. Eva pierde pariul cu Victor, astfel că, pentru o zi, trebuie să facă tot ce-i spune tatăl copilului său. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 complet 20 octombrie 2023.

Victor vine să o ia pe Eva de acasă. Ei au convenit să țină secret sexul copilului. Cu toate acestea, tânărea le-a dat vestea celor din familia Georgescu imediat ce a intrat pe ușă. Eva îi amintește lui Victor de pariul pierdut. „Hai zi ce vrei să facem”, îi cere tânăra. Aceasta trebuie să facă pentru o zi tot ce îi cere Victor. Între timp, Doina, Adina și Mara se gândesc la nume pentru viitorul nepot.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 de pe 20 octombrie 2023

Violeta o anunță pe Elisabeta că va avea un strănepot. Aceasta se bucură că numele Pop va merge mai departe. Cocuța aude discuția telefonică și îi spune tot Luminiței. „Și tu ce te bucuri așa, Cocuța?” se răstește Luminița la menajera familiei lui Victor. „Violeta a câștigat. Eu am pierdut”, conchide Luminița în fața familiei sale. Aceasta este foarte nervoasă după vestea primită. Ea consideră că băiețelul lui Victor și Eva o să-i apropie, făcând întreaga situație foarte reală. „Adio moștenire, adio bani, adio firmă!” Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 de pe 20 octombrie 2023.

Flory este surprinsă de cele auzite, ea neștiind de moștenirea familiei Pop. Tânăra îi cere explicații lui Mircea, iar acesta îi spune, cu greu, întreaga poveste a moștenirii de familie.

„Cred că o să am un atac de panică”, spune bărbatul, înainte ca Flory să urce și să-i ceară explicații lui Vlady.

„Și eu am o mărturisire de făcut. Știi de ce te-am luat? Pentru că m-am gândit că o să moștenești și tu banii lui bunică-tu”, îi mărturisește ea. „De azi înainte fac și eu parte din planul ăsta”, mai adaugă.

Între timp, Mircea repetă în oglindă discursul adresat Luminiței. Acesta nu știe cum să-i spună soției sale că i-a dezvăluit totul Florentinei. Luminița aude și îi răspunde că: „Am înțeles de mult că toți sunteți împotriva mea. (…) M-am căsătorit cu-n struț!” În ciuda celor întâmplate, cursa nu s-a terminat. Florentina s-a aliat echipei condusă de Luminița.

Doina îi cere Marei să i-l prezinte pe iubitul său. Ea o amenință că îi ia telefonul dacă nu i-l aduce acasă. Mara îl anunță pe Marius că trebuie să o întâlnească pe mama sa. „Nu mai vrea să riște încă un infarct din cauza mea”, îi spune fata.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 de pe 20 octombrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Victor o aduce pe Eva la un magazin pentru copii. „Câine ce ești!” îi spune Eva, după ce Victor îl consideră pe cel mic deja susținător al echipei Dinamo. Nici la fotbal nu sunt pe același plan, Eva ținând cu echipa adversă. „Ce zici de asta? O să frângă ceva inimi”, îi spune Victor Evei, arătându-i un costumaș pentru băiatul lor. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 9 online 20 octombrie 2023.