Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 8 Online 27 Octombrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 de pe 27 octombrie 2023

In aceasta seara la vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 online 27 octombrie 2023 este ultima șansă a concurenților să ajungă în echipele sezonului 11 Vocea României! Etapa audițiilor pe nevăzute se va încheia cu această ediție, iar antrenorii vor mai avea câteva șanse să apese butonul scaunului și să se întoarcă pentru vocile care îi impresionează.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 de pe 27 octombrie 2023

Eva Maria Chideanu are 17 ani și este din București. Încă de când era mică, aceasta a fost pasionată de muzică, lucru pe care l-au observat și părinții ei, iar talentul a fost moștenit de la unul dintre bunicii tinerei.

​Mariei îi place să cânte la pian și, deși a vrut să învețe să cânte și la chitară, nu a rezonat cu acest instrument. Aceasta cântă chiar și în fața oamenilor, pe stradă, un moment de acest gen având loc în Milano, când s-a alăturat unui grup care performa. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 de pe 27 octombrie 2023.

„Știu că, de cum, voi avea șansa să cânt pe scene mari și cu mulți oameni în jurul meu”, a spus Maria. În etapa audițiilor pe nevăzute, aceasta a ales piesa ”Cabaret” și a întors toate cele patru scaune, fiind aplaudată în picioare de antrenori și de public.

După ce s-au întors toate scaunele, Horia a mărturisit că este eleva lui, iar Irina Rimes și Theo & Brenciu l-au blocat pe Tudor Chirilă. În cele din urmă, Maria a decis că meargă mai departe cu Theo și cu Horia.

Johnny Bădulescu are 25 de ani, este student și vine din Mioveni, dar locuiește în București. Pentru el, muzica este „viață”, fiind singurul lucru ce îl definește și îl împlinește.

​Cel mai emblematic moment de care a avut parte din punct de vedere muzical a fost în urmă cu 11 ani, când a cântat alături de Al Bano, în Italia. De asemenea, a participat într-o tabără de muzică, peste ocean, unde a compus prima lui piesă. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 complet 27 octombrie 2023.

A vrut să își ducă visul și mai departe și a vrut să studieze la o facultate de muzică din Regatul Unit, dar nu și-a permis financiar să facă acest pas, motiv pentru care, s-a angajat într-o corporație, dar nu s-a regăsit. Prin urmare, a demisionat și s-a înscris la „Vocea României”, pentru a face ceea ce îi place.

„Nu că sunt bucuros că sunt aici, sunt în extaz total”, a spus concurentul. La audiții, Johnny Rădulescu a ales să cânte piesa ”I’ll never love again” și a întors trei scaune în primele secunde: Irina, Smiley, Theo și Horia. Ultimul scaun întors a fost al lui Tudor Chirilă, chiar la finalul interpretării.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 de pe 27 octombrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Ioana Neagu are 19 ani, este studentă și locuiește în București. Aceasta a urcat pe scene din America și din Australia, reprezentând România. În State, a obținut primul loc, iar, în Australia, a jucat într-un musical.

În anul 2018, a participat la „Vocea României Junior”, sezonul 2 și a ajuns în semifinală. „A fost o experiență incredibilă pentru mine și m-a făcut să realizez că eu asta îmi doresc să fac și de asta am venit aici, acum”, a mărturisit Ioana Neagu.

Pentru audițiile pe nevăzute, a ales piesa ”You don’t know what love is”, întorcând două scaune: cel al Irinei Rimes și cel al lui Smiley. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 8 online 27 octombrie 2023.