Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 12 Online 24 Noiembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 de pe 24 noiembrie 2023

Emoții, lacrimi și multă muzică – așa va arăta ediția din această seară la vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 online 24 noiembrie 2023. „Așa de tare mă bucur că e ultima etapă în care mai am un cuvânt de spus. E greu să-ți asumi viitorul unor oameni talentați și prefer, sincer, să aleagă publicul”, va spune Irina Rimes.

Fiecare antrenor va avea câte trei momente de KO, iar la finalul serii vor trebui să aleagă câte un concurent din fiecare. „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine. Îmi place mult de tine. Tu habar n-ai câte poți să faci în viața asta și sunt convinsă că dacă aici nu te-ai descurcat tot timpul la nivelul maxim la care ai putea, este pentru că tu, până acum, n-ai fost obișnuit să speri foarte mult, dar eu cred că de azi înainte ar trebui să înveți”, îi va spune Theo Rose unui concurent din echipa ei.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 de pe 24 noiembrie 2023

Raluca Radu a spart gheața, cu piesa ”Maria Lisboa”, fiind urmată de Andra Herța cu melodia ”Every Breath You Take”. Norig a încheiat momentul cu piesa „Sanie cu zurgălăi”, cântată atât în limba română, cât și în limba franceză. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 de pe 24 noiembrie 2023.

Smiley a mărturisit că, din punctul lui de vedere, Raluca a performat cel mai bine dintre toate trei, în timp ce Irina Rimes a declarat, de nenumărate ori, cât este de încântată de momentul celor trei concurente.

Tudor Chirilă a ales să meargă în etapa live-urilor cu Raluca Radu.

Arina Bădulescu, Laila Abdel Hafiz și Vlad Musta sunt cel de-al doilea trio care urcă pe scena „Vocea României”, iar cei trei se vor lupta pentru un loc în live-uri.

​Vlad Musta a ajuns în echipa Irinei Rimes, după ce a fost eliminat de Smiley, în etapa battle-urilor. Înainte de confruntarea din această seară, antrenoarea a mărturisit că Vlad ar fi trebuit să vină în echipa ei încă din preselecții, când a întors toate scaunele. Arina Bădulescu a cântat piesa ”Russian Roulette”, fiind urmată de Vlad Musta, cu melodia ”Sex on fire”, iar ultima piesă a fost ”Gypsy Love”, interpretată de Laila Abdel Hafiz. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 complet 24 noiembrie 2023.

Smiley a mărturisit că, în această seară, ar merge mai departe cu Vlad, în timp ce Horia a ales-o pe Laila, deoarece crede că vocea ei ar putea cânta și alte melodii neexplorate.

Irina Rimes: „Micul meu regret din seara asta este că ați avut repetiții mai bune și mi-ar fi plăcut, totuși, să aveți cel mai bun moment în seara asta! Cu asta am zis tot și sper să fac alegerea potrivită!”. În cele din urmă, antrenoarea a ales să meargă mai departe cu Vlad Musta.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 de pe 24 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Leon Mureșan, Alexandra Sîrghi și Marinică Burcea sunt cel de-al treilea trio care urcă pe scena „Vocea României”.

​Înainte de momentul interpretărilor, Theo Rose a mărturisit că Marinică, deși are o voce foarte bună, își pune singur piedici, deoarece „se autosabotează”, spunând că nu poate face lucrurile așa cum trebuie: „Munca noastră cu Marinică, de data asta, a fost pur psihologică”.

Primul care a urcat pe scenă a fost Leon Mureșan, care a interpretat piesa ”I Can’t Dance”, fiind urmat de Alexandra Sîrgi, cu melodia ”Bang Bang”. Ultima prestație a fost a lui Marinică Burcea, care a cântat melodia ”The Show Must Go On”, lăsându-I în lacrimi pe Theo și pe Horia.

Tudor Chirilă i-a sugerat lui Marinică să se prezinte, de aici înainte, ca Marian, deoarece are o voce puternică, iar numele ar putea fi mai sugestiv. În ceea ce îl privește pe Leon, antrenorul a mărturisit că s-ar fi așteptat să strălucească mai mult, în timp ce Alexandra s-a ridicat la nivelul așteptărilor, părere cu care și Irina Rimes a fost de acord. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 12 online 24 noiembrie 2023.