Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 9 de pe 3 Noiembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 de pe 3 noiembrie 2023

Au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și au continuat drumul la vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 de pe 3 noiembrie 2023! În seara aceasta începe o nouă etapă, unde concurenții se vor confrunta pentru locul lor în competiție.

Antrenorii sunt cei care i-au cuplat și le-au ales piesele și tot ei vor decide cu cine merg mai departe. Concurenții care nu vor fi aleși, vor mai avea o șansă: ceilalți antrenori îi pot salva! Nu ratați un adevărat spectacol al vocilor cu interpretări inedite ale unora dintre cele mai cunoscute piese, diseară, de la 20:30, la Vocea României.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 de pe 3 noiembrie 2023

​A sosit momentul confruntărilor pe scena de la Vocea României, iar Raluca Radu și Andra Covaleov deschid seara cu primul battle.

Fetele din echipa lui Tudor Chirilă au primit piesa „Bad Guy” a artistei Billie Eilish.

„O să fie viral, ce să mai! O să se uite lumea în demență la el!”, a adăugat și Andra.

Fetele au făcut show pe scenă și au interpretat într-o manieră unică piesa primită de la antrenorul lor. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 de pe 3 noiembrie 2023.

În această etapă, lupta dintre antrenori este evidentă. O concurentă care va întoarce toate scaunele, îl va face pe Tudor Chirilă să spună: „Vreau să fii convinsă, din punctul meu de vedere, că ceea ce ai făcut tu, acum, în seara asta, este una dintre audițiile alea care vor face sute de mii de vizualizări. Ești absolut extraordinară, felicitări! Mi se pare că ești o voce de finală. Te implor să-mi dai șansa să lucrez cu tine”.

Horia Brenciu și Theo Rose vor fi emoționați până la lacrimi. Cei doi antrenori din scaunul dublu vor trece prin momente care îi vor sensibiliza profund. „Ăla a fost riscul vieții mele. Aș vrea foarte mult să fii în echipa noastră”, îi va spune Horia, în lacrimi, unui concurente.

Încă de la primul sezon în scaunul de antrenor, Smiley știe foarte bine de cine are nevoie în echipa sa. „Oamenii te vor ține minte. Mă străduiesc să le creez concurenților mei momente prin care oamenii să-i țină minte și după Vocea României.” Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 complet 3 noiembrie 2023.

Următorul battle al serii s-a dat între Vlad Musta și Alex Maxim, concurenți din echipa Smiley. Antrenorul le-a ales piesa „Keeping Me Alive” de la Jonathan Roy. ​Alex Maxim spune că visează de 11 ani la acest moment și este extrem de recunoscător pentru tot ce i se întâmplă.

Antrenorul a decis să meargă mai departe cu Alex Maxim. Pentru Vlad Maxim au apăsat butonul Irina Rimes, Tudor Chirilă și echipa Horia Brenciu&Theo Rose. Tânărul a ales să meargă mai departe cu Irina Rimes.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 de pe 3 noiembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

A venit rândul Irinei Rimes să aleagă concurenții care se vor duela la Vocea României. Cynthia Elisoa și Sandro Machado au primit o piesă de dragoste: „Beneath your Beautiful” și au creat o conexiune specială pe scenă.

​Sandro Machado a avut o audiție spectaculoasă în blind-uri, atunci când a întors toate cele 4 scaune și a ales să meargă mai departe în echipa Irinei.

„Vreau ca Vocea României să-mi schimbe viața!”, a spus concurentul la testimoniale.

„Am reușit să-i împrietenesc, să nu se dueleze ci să cânte împreună!”, a declarat Irina Rimes la repetiție.

Interpretarea lor a fost apreciată de antrenorii de la Vocea României. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 9 online 3 noiembrie 2023.