Camera 609 Lasa-ma Imi Place Episodul 11 Online 3 Noiembrie

camera 609 serial romanesc 2023 reluare integral

Eva și Victor au petrecerea burlăcițelor și burlacilor la camera 609 lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 online 3 noiembrie 2023, însă nu lipsesc evenimentele neprevăzute. Mai jos puteti vedea in reluare serialul romanesc Camera 609: lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 complet 3 noiembrie 2023.

Victor se întâlnește cu Marius în fața casei Evei, iar Doru îi vede. Doru nu știe care este legătura dintre Victor și Marius. Fetele încearcă să se strecoare afară din casă, dar sunt prinse de Doina. Mara și Adina nu mai pot ieși, însă Eva se poate vedea cu Victor pentru 5 minute.

Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 de pe 3 noiembrie 2023

Eva lucrează la CV-ul ei și își aduce aminte discuția cu Victor. „Tu nu știi ce înseamnă să fii fată”, i-a spus Eva viitorului său soț. Ea l-a anunțat că își caută de muncă și are de gând să se angajeze chiar la Victor Popescu la clinică. Acesta îi oferă oportunitatea de a pregăti noile saloane de maternitate, iar tânăra acceptă entuziasmată. Vezi mai jos in premiera noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 de pe 3 noiembrie 2023.

Victor își face mustrări de conștiință pentru cum a decurs discuția cu Eva, astfel că o sună. Aceasta îl anunță că se pregătește pentru a merge la serviciu. Victor este gelos că medicul se duce după Eva acasă să o ia cu mașina la clinică. În urma discuției cu Eva, Victor se hotărăște să-i ia acesteia o mașină.

Doru și Flory au o afacere înfloritoare, tânărul aducându-i mâncare, iar Flory plătindu-i serviciile. Lenuța îi surprinde și primește și ea partea ei.

Violeta își face griji din cauza plaurilor Luminiței. Aceasta decide să meargă la Felicia, însă întâlnirea nu decurge prea bine. Aceasta ajunge la Felicia, unde îl găsește și pe Dragoș. Felicia îl prezintă ca pe un importator de avocado, iar Diana îi sare în ajutor spunând că este un prieten vechi de familie.

Violeta vrea să afle dacă este ceva între Diana și Dragoș, însă Felica îi spune că fiica ei îl iubește pe Victor. „Fi-mea nu-i ca fi-tu sau ca Sergiu”, îi strigă Felicia.

Violeta și Felicia se despart supărate de turnura în care a luat-o discuția lor. Dragoș află de ce nu i-au spus adevărul Violetei și face un nou plan pentru a lua bani de la Victor. Vlady îi surprinde, iar în cele din urmă cade în plasa întinsă de avocat.

Doina le bagă în ședință pe fiicele sale, dorind să afle ce voiau să facă în mijlocul nopții. Cele trei tinere găsesc tot felul de scuze pentru a scăpa de discuția cu mama lor. Eva și Mara admiră inelul primit de Adina de la Doru.

Noua productie romaneasca Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 de pe 3 noiembrie 2023, poate fi vazuta in reluare, mai jos

Flory își șochează familia spunând că nu-i este foame, însă Vlady își dă seama că mănâncă pe ascuns. Pe lângă mâncarea de la Doru, aceasta și-a ascuns dulciuri în toată casa. Florentinei îi este rău de la mâncare și bănuiește că de data asta chiar este însărcinată.

Între timp, Cocuța o anunță pe Luminița că Violeta a plecat la Felicia pentru a afla ce planuri au.
Luminița îl trimite la muncă pe Vlady pentru a sta cu ochii pe Diana. Mai jos poti viziona serialul romanesc Camera 609: Lasa-ma imi place sezonul 1 episodul 11 online 3 noiembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!