Love Island Romania Episodul 15 Integral 18 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 15 de pe 18 octombrie 2023

Discuțiile depre cuplurile fake continuă la love island romania sezonul 1 episodul 15 online 18 octombrie 2023. Ada este nemulțumită de reacția Ceraselei, care a spus că nu crede în relația de iubire între Ada și Andrei. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 15 complet 18 octombrie 2023.

Între cele două concurente izbucnește o ceartă. Cerasela încearcă să-i explice totul lui Andrei. Tânărul însă nu vrea să comenteze:

​Câteva minute mai târziu, Cerasela o bârfește pe Ada, împreună cu alte fete. Nargi îi dă dreptate și adaugă că Ada „este isterică”. „Ea, într-un fel, s-a chinuit să arate la televizor că are relația perfectă și aici vii tu cu o așa idee. Ea nici măcar nu vrea ca publicul să se gândească la asta”, mai spune Nargi.

Love island romania sezonul 1 episodul 15 de pe 18 octombrie 2023

​Cerasela o compară pe Ada cu Elena Ceaușescu: „Pentru mine Ada știi cum e, exact ca pe vremuri, când era prezentată Ceaușeasca, așa încearcă ea să pară: inegalabila, frumoasa, minunata, doctoranda, învățătoarea, Miss nu știu ce, modelling…la-la-la, la-la-la”.

Josefinka și Călin au ocazia să se cunoască mai bine în timpul unei cine romantice. Fata își deschide sufletul, povestind despre familia ei.

„Scopul meu suprem este să ajung cea mai bună versiune a mea. Mai important decât cariera, este să am o familie. Mereu am fost familistă. Cred că mi-a lipsit foarte mult iubirea de la părinți. Acum încerc să o formez cu un partener de viață. (…) Am dus foarte multă lipsă de iubire și de înțelegere. Am un tip de părinți narcisiști, nu mi-au dat niciodată iubire”, mărturisește Josefinka.

La Love Island, distracția este neapărat inclusă în programul zilnic. Cuplurile au parte de provocări amuzante, dar și de petreceri incendiare. Un concurs de dans ne arată cât sunt de talentați unii concurenți.

În ediția din 18 octombrie, concurenții de la Love Island iau lecții de flamenco. „Dragilor, azi veți explora universul captivant al dansului în doi! Veți fi inițiați în acest limbaj al iubirii pe ritmuri spaniole de doi profesioniști, care vi se vor alătura în curând. Pregătiți-vă pentru o zi magică!”, este mesajul pe care îl primesc concurenții de la Love Island.

După distracție, vin și veștile serioase. În ediția din 18 octombrie, Alina Ceușan va face un anunț important.

Concursul de dans a fost pe placul concurenților, iar după aflarea rezultatelor au savurat câte un cocktail la bar. Petrecerea a fost întreruptă de un mesaj: „Love Island people, mobilizarea! Sunteți cu toții așteptați la Firepit!”

Alina Ceușan face un anunț important: „Un băiat și o fată pleacă acasă!” De asemenea, prezentatoarea va spune care este cuplul care a acumulat cele mai multe voturi din partea publicului.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 15 integral 18 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 15 integral 18 octombrie 2023.

error: Nu copiați de pe acest site!