Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 7 Reluare 25 Octombrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 7
Echipa de la visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 reluare 25 octombrie 2023 va ridica o casă de la zero, în județul Călărași: „Mergeți înainte, fără să vă fie frică că ceva se poate dărâma” Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 de pe 7 octombrie 2023.

Părinții sunt cei care te cresc, care îți oferă sprijinul pentru a primi educația de care ai nevoie, care îți dau dragoste și îndrumare. Dar ce faci când realizezi că după un divorț dificil, nu se mai leagă nimic în viața ta?

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 de pe 7 octombrie 2023

Mama te abandonează pentru un bărbat, iar tatăl moare într-o clipă, în fața ochiilor tăi. Iei decizia care-ți schimbă viața și din copil devii adult, din frate devii cel responsabil de viitorul celorlalți patru oameni din jurul tău. Și atunci, meriți o șansă… pe care doar echipa Visuri la cheie ți-o poate oferi. Astăzi, de la 21:30, Dragoș Bucur și arhitecții vor ajunge la Nicolae Bălcescu pentru a schimba viitorul familiei Damian, într-o poveste încărcată de emoție și speranță, doar pe pro!

După divorțul părinților, Alexandru, Mirela, Mădălina, Ioana și Ionuț au plecat cu mama lor. Însă, când aceasta și-a găsit pe cineva, viața a luat o turnură dură: „a început să-l iubească mai mult decât pe noi. A început să ne bată, să ne înjure. Ne alergau cu sapa, cu mătura”. Așa că s-au întors la tatăl lor, care le-a fost aproape și i-a protejat până într-o zi fatidică: „pe câmp cu oile, a făcut un infarct. A murit pe loc”. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 online 25 octombrie 2023.

În ediția de miercuri, 25 octombrie 2023, echipa „Visuri la cheie” a ajuns în localitatea Nicolae Bălcescu, din județul Călărași. Familia Damian are nevoie de ajutorul arhitecților, după ce divorțul părinților le-a distrus complet viața.

​Emisiunea Visuri la cheie este menită să schimbe vieți și să ajute oamenii care au ajuns în cele mai dificile puncte ale vieții lor. În ediția din 25 octombrie 2023, echipa de arhitecți a ajuns la Alexandru, tânărul care îi are în grijă pe cei patru frați ai săi, după ce mama lor s-a îndrăgostit de un bărbat și i-a abandonat:

„A început să-l iubească mai mult decât pe noi. A început să ne bată, să ne înjure. Ne alergau cu sapa, cu mătura”, povestesc copiii, cu ochii în lacrimi. Tatăl celor cinci și-a pierdut viața la scurt timp după divorț, sub ochii lui Alexandru, atunci când se afla pe câmp cu oile. Casa în care locuiesc în acest moment este una cu posibilități reduse, iar copiii nu își doresc decât propria lor cameră.

Verișoara acestora, Mădălina, a fost cea care a apelat la echipa „Visuri la cheie” pentru a le ușura viața celor cinci frați rămași, practic, orfani.

„Mă bucur pentru ei! Mă bucur că o să fie bine”, a spus Mădălina după ce s-a întâlnit cu Dragoș Bucur.

În momentul în care copiii au văzut autocarul „Visuri la cheie” au izbucnit în lacrimi, știind că urmează ca viața lor să se schimbe radical.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 integral 25 octombrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

​Înainte de a începe construcțiile la noua casa a familiei Damian, Dragoș Bucur le-a cerut celor trei fete să îi prezinte locuința actuală. Astfel, tinerele care și-au asumat, în ultimii ani, rolul de mamă au intrat în holul transformat bucătărie și au explicat de ce există găuri în tavan și cum prepară mâncarea iarna, într-un spațiu neîncălzit, atunci când sunt temperaturi scăzute afară.

Ulterior, Dragoș Bucur a întrebat-o pe fata cea mare dacă are și o altă viață în afară de cea din familie. Aceasta a spus că nu și a povestit, cu tristețe, că nu a mers niciodată la cinema, la mare sau la munte. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 7 reluare 25 octombrie 2023

error: Nu copiați de pe acest site!