America Express Drumul Soarelui Episodul 1 – 21 Octombrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Inima continentului sud-american bate în ritm sălbatic la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 de pe 21 octombrie 2023 pe un traseu fabulos. Echipele au pornit în explorare prin văi și munți, plaje, jungle și deșerturi în peisaje suprarealiste. Un drum care se întinde pe cele două emisfere. În sezonul 2, vom traversa Ecuador alături de telespectatori. Cele nouă perechi au ajuns pentru instructaj în Medellín. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 integral 21 octombrie 2023.

Trei națiuni, trei culturi diferite, dar puternic înrudite prin aceeași limbă și credința într-o zeitate străveche – Soarele. Vom descoperi o altă față a ei, o altă lume cu alte contraste, un tărâm cu mulți sfinți și diavoli, o lume a întunecatelor carteluri, dar și a celor mai frumoși latini, o țară zguduită și azi de luptele dintre Guvern și gherile.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 1 complet 21 octombrie 2023

În această seară, cea mai lungă cursă cu bagajele duce concurenții în inima cartierului lui Pablo Escobar. Vom traversa Anzii către o țară mică, dar care se mândrește cu cea mai mare populație indigenă din America de Sud, inima fostului imperiu Incaș, centrul Lumii Noi, pentru a descifra ritualurile și a dezvălui misterele. Pe scurt, un curcubeu cuceritor de senzații inedite: Ecuador.

Cu o cultură fascinantă, care a dat lumii noastre nume care au depășit granițele timpului, adevărate legende, de la Eva Perón, la marele Messi… un drum extrem de periculos! Echipele vor trece prin zone măcinate de războiul civil, prin orașul cu cea mai mare rată a infracționalității, Quito. Este sezonul temperaturilor extreme! Avem parte de temperaturi de la zero grade, la peste 40 de grade Celsius.

Fuga după un loc de dormit a început! Cum s-au descurcat concurenții și ce povești de viață impresionante au descoperit. Experiența America Express – Drumul Soarelui vine cu multe lecții de viață. Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 online 21 octombrie 2023.

Când au sosit conchistadorii, Imperiul era un cazan în clocot, triburile purtând între ele războaie sângeroase timp de secole. Cu toate acestea, cu toții se închinau aceluiași Zeu sub cunoscut sub nume diferite de la nord la sud. Noi ne bucurăm de el și astăzi… sus pe cer: Soarele! Timp de 10 etape va fi Zeul celor 18 concurenți într-o aventură cu multe lumini, dar și umbre pe drumul soarelui America Express, sezonul 2.

După un start extrem de intens care a bulversat gândurile tuturor, acum rătăcesc sub imperiul liniștii. Pe moment au nevoie să-și aducă aminte că sunt pe altă zonă geografică, iar noaptea se instaurează cât ai clipi, așa că, au plecat toate cele nouă echipe spre a-și găsi în liniștite un loc unde să înnopteze departe de tot felul de primejdii. Drumul soarelui în America Latină începe cu un drum lung de căutare a cazării.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 online 21 octombrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Concurenții au fost uimiți văzând că foarte multe locuințe au gratii la ușă și la geamuri. Le este foarte greu să bată la casele oamenilor având în vedere distanța și sistemele de protecție. Mult timp au bătut străzile în lung și-n lat și au încercat, cât se poate, atunci când găseau persoane deschise dialogului, să le convingă prin orice metode.

Giulia a cântat și a impresionat un trecător arătându-i pe telefonul personal al cetățeanului câteva melodii de-ale sale pe Youtube. Concurenții au dovadă de multă perspicacitate și talent în a lega relații de prietenie cu oamenii, iar limba spaniolă pare să nu le pună deloc probleme, pesemne că au deja un avantaj vorbind aproape spre perfecție limba latină. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 1 complet 21 octombrie 2023.