Love Island Romania Episodul 18 de pe 22 Octombrie 2023

love island romania sezonul 1 episodul 18 de pe 22 octombrie 2023

Alina Ceușan își face apariția în vila de la love island romania sezonul 1 episodul 18 de pe 22 octombrie 2023, iar concurenții sunt chemați la Firepit. Cele 6 cupluri, urmate de Luis, ultimul bombshell, au de luat o decizie importantă. În această seară are loc o nouă recuplare și de data asta fetele sunt la putere, astfel că fiecare dintre ele își va alege un partener de cuplu, iar la final unul dintre băieți va părăsi vila Love Island. Te invitam sa vezi mai jos in reluare o noua productie numita love island romania sezonul 1 episodul 18 complet 22 octombrie 2023.

Alina Ceușan: „Luis, ești cel mai recent ajuns în vilă și singurul care nu a avut până acum șansa să formeze un cuplu. Prin urmare, te bucuri de imunitate astăzi și vei avea privilegiul să-ți alegi primul partenera!”. „O să iau o decizie prin prisma acțiunilor avute în ultimele zile aici și o voi alege pe Diana”, a spus ultimul bombshell venit în vilă.

Love island romania sezonul 1 episodul 18 de pe 22 octombrie 2023

Anne: „Atunci când am ajuns aici nu am crezut că o să reușesc să mă las pe mine să simt atâtea lucruri. Am trecut prin toate stările săptămâna asta și pe lângă faptul că am găsit un partener, am găsit și un prieten foarte bun. Alegerea mea este Adrian”.

Ada este prinsă între ciocan și nicovală, după ce Anne îi face câteva dezvăluiri. Concurenta crede că Andrei îi ascunde lucruri și tinde să-i dea dreptate lui Anne.

„Vreau să înțeleg de unde de la discuțiile alea s-a ajuns la Andrei vorbește urât despre Anne. Întrebarea mea este de ce s-a ajuns aici și cine avea interesul să se ajungă aici!”, spune Ada la testimoniale.

Anne încearcă să se scuze după ce o vede tristă pe Ada: „Eu am fost pusă într-o situație în care nu am știut ce să fac. M-am simțit și prost după aceea că ți-am zis că te-am văzut pe tine așa, dar pe partea cealaltă mă gândesc că mai bine ți-am zis adevărul”.

După ce îi spune lui Anne că uneori simte că Andrei nu e sincer, Adda o îndeamnă pe această să poarte o discuție cu Andrei. Dacă mai devreme se gândea la despărțire, Ada își schimbă total opinia după ce ajunge iar în brațele lui Andrei.

Surpriză pentru Anne și Adrian, după ce concurentul primește un mesaj. Cuplul are parte de o noapte romantică în „Cuibușorul de nebunii”. „Sunt lucrurile prea frumoase între noi și am ieșit amândoi cei mai hot din casă. Era normal să ne luăm flacăra și să plecăm în altă parte”, a spus entuziasmat Adrian.

Concurentul a copleșit-o cu sărutări și îmbrățisări pe partenera sa: „E focul, flacăra, inima.. Anne e tot!”.

„Zici că plecam în luna de miere”, a adăugat Anne.

Cei doi au fost impresionați de decorul romantic pe care l-au găsit la locație.

„E foarte romantic! Sper ca toată lumea de aici să aibă ocazia să ajungă acolo”, a spus Adrian făcând referire la „Cuibușorul de nebunii”. Cei doi s-au relaxat în jacuzzi, iar Adrian și-a răsfățat partenera cu un masaj ca la carte.

Noua productie love island romania sezonul 1 episodul 18 integral 22 octombrie 2023, poate fi vazuta mai jos in reluare

În timp ce ceilalți concurenți se relaxează la bar, Nargi și Kiprianos își fac reproșuri. Nargi este nemulțumită și îi spune partenerului ei ce are pe suflet.

​„Am impresia că uneori nu simți unele chestii care sunt evidente și mi se pare ciudat să ți le explic”, începe Nargi.

„Fac foarte multe chestii care sunt evidente, pe care tu nu le vezi uneori. Și când nu fac o chestie o dată, îmi scoți ochii. Am făcut foarte multe chestii, de exemplu, azi dimineață, m-am trezit să-ți fac cafea și de mâncare…Câteodată îmi dai impresia că nu mă apreciezi”, spune Kiprianos.

Concurentul e de părere că Nargi nu oferă atenție, ci vrea doar să primească. Vezi mai jos Love island romania sezonul 1 episodul 18 integral 22 octombrie 2023.