Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 21 Online 4 Octombrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 de pe 4 octombrie 2023
Diseară, al şaselea battle de la chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 online 4 octombrie 2023 se anunţă unul trepidant: nu mai puţin de trei amulete năstruşnice se vor auzi rând pe rând în bucătăria show-ului culinar, instaurând un haos de nedescris. „Astăzi e bătălia amuletelor!”, au fost de acord toţi competitorii. Pe lângă asta, ambiţia fiecărui chef de a da o lovitură categorică va încinge periculos atmosfera la bancurile de lucru. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 de pe 4 octombrie 2023 complet

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 de pe 4 octombrie 2023

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce probă a pregătit Irina Fodor, la cel de-al șaselea battle. La proba de viteză, Alex Mihoc a reușit să îi enerveze pe chefi, în ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 4 octombrie 2023.

În episodul 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, concurenții din cele trei echipe și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâșnit în bucătărie pentru a descoperi ce probă le-a pregătit Irina Fodor de data aceasta. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când Rikito Watanabe și-a făcut apariția cu câte o tigaie și cu câte un bol cu compoziție de clătite.

Fiecare jurat a încercat să se gândească pe cine se bazează la această probă de viteză și îndemânare. Sorin Bontea a desemnat-o pe Maryoris Hurtado, Florin Dumitrescu a ales-o pe Ioana Dehelean, iar Cătălin Scărlătescu l-a ales pe Alex Mihoc, cuțitul său de aur.

Cronometrul a pornit și fiecare echipă a urmărit cu multe emoții întrecerea. Cătălin Scărlătescu i-a sugerat concurentului său să facă clătite micuțe (pancakes), lucru ce i-a enervat din plin pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu. Aceștia n-au ratat ocazia de-a riposta și de a-l acuza pe Scărlătescu de faptul că nu respectă regulile probei.

Cele trei echipe din acest sezon al emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 s-au întrecut la o probă de făcut clătite, apoi și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care ceilalți nu au voie să le folosească. Ca să își ajute concurenții, Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă puternică. N-a durat mult și Florin Dumitrescu a folosit și el un avantaj.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 reluare 4 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe de la Chefi la cuțite sezonul 12. Irina Fodor i-a provocat pe chefi la o probă viteză de făcut clătite și fiecare jurat și-a desemnat concurentul pentru această provocare. Apoi, surpriza cea mare abia apoi a venit, când echipele și-au ales ingredientele cu care vor găti și pe care rivalii nu au voie să le folosească. Așa cum era de așteptat, fiecare a încercat să facă o alegere cât mai strategică.

Apoi, cronometrul a pornit și fiecare s-a apucat rapid de gătit și de pregătit ingredientele necesare. N-a durat mult și în platou s-a auzit alarma. Cătălin Scărlătescu a ales să folosească o amuletă. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 21 online 4 octombrie 2023, integral..