Visuri La Cheie Sezonul 10 Episodul 11 Complet 22 Noiembrie

visuri la cheie sezonul 10 episodul 11
Daria, Ștefania, Miruna și Timeea de la visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 complet 22 noiembrie 2023 sunt patru surori de vârste diferite care au fost părăsite, inexplicabil, de mamă. Femeia a ales un alt bărbat în viața ei și s-a distanțat de familie. Florin Anghel, tatăl fetelor, și-a asumat povara grea a creșterii, educării și pregătirii pentru viață a unor copii care au uitat ce e dragostea maternă. Mai jos poti vedea in reluare emisiunea visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 de pe 22 noiembrie 2023.

Unul dintre motivele ruperii familiei a fost drama prin care a trecut una dintre fete, la doar câțiva anișori. Ștefania a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală și hidrocefalie, probleme medicale care au stors familia de puteri și bani. Operațiile și tratamentele specifice, de chimioterapie și radioterapie, l-au adus pe Florin Anghel în pragul disperării.

Florin Anghel își crește cele patru fete într-o casă spațioasă, ridicată de părinții lui, dar în mare parte greu de locuit. Casa are o singură sobă, pe lemne, care nu încălzește suficient, și e lipsită de baie. Toți ai casei folosesc o toaletă instalată în curte, lucru care poate fi cam înfricoșător pentru Miruna, mezina familiei.

Visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 de pe 22 noiembrie 2023

Casa în care locuiesc surorile Anghel și tatăl lor nu e chiar locul potrivit pentru performanță. Familia îndură frigul, deoarece o singură sobă pe lemne mai e în picioare. Nu au baie în casă, iar bucătăria e slab echipată. Florin Anghel a cheltuit sume importante pentru a o ține pe Ștefania în viață, iar banii n-au mai ajuns pentru reparații și renovări.

În acest timp, fetele au fost conștiicioase și au văzut în carte speranța într-o viață mai bună. Toate sunt bune la învățătură și sunt privite ca niște modele demne de urmat. Vezi mai jos noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 online 22 noiembrie 2023.

Înainte de a începe un proiect de renovare, echipa Visuri la cheie trebuie să inspecteze construcția existentă. În această etapă se iau decizii importante legate de cât și ce se demolează, ce elemente se păstrează și cum vor afecta lucrările structura de rezistență.

„Dezbrăcată” de toate elementele periculoase, casa familiei Anghel arată dezolant, crede Cristina Joia. Însă, pentru a repara ce era greșit construit și pentru a aduce zidurile și tavanul la cotă, Florin Brînzan a sacrificat din spațiul util al locuinței.

Înălțimea camerelor a scăzut vizibil, la doar 2 metri și 22 de centimetri, lucru care nu e pe placul Cristinei Joia.  „Măi, și în cuib e cald, dar nu le mutăm pe fete într-un cuib”, a răbufnit designerul de interioare de la Visuri la cheie.

Noul sezon al emisiunii visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 integral 22 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Casa familiei Anghel este complet renovată și utilată. Echipa de constructori a lui Florin Brînzan a depus eforturi mari pentru a o consolida corespunzător, pentru a-i conferi durabilitate. Arhitecții și-au pus toată experiența și talentul în amenajarea unor spații în care să creezi neîngrădit, să studiezi conștiincios, să visezi la măreție și să te odihnești cum se cuvine după o zi în care le-ai făcut pe toate celelalte ca la carte.

Printr-o mutare de geniu, echipa a amenajat bucătăria familiei în fostul garaj al casei. Astfel, arhitecții au creat mai mult spațiu pentru locuire și i-au permis lui Florin să aibă camera lui, sufrageria, pentru a păstra intimitatea fetelor. Bărbatul a fost impresionat de ideea arhitecților. Vezi mai jos visuri la cheie sezonul 10 episodul 11 reluare 22 noiembrie 2023