America Express Drumul Soarelui Episodul 23 – 22 Noiembrie

america express drumul soarelui sezonul 2 complet din 2023

Careul echipelor de la america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 23 online 22 noiembrie 2023 a adus multă tensiune și câteva surprize. După ce s-a aflat ce echipă este penalizată, s-a lăsat și cu vorbe luate ca săgeți, chiar dacă au existat intenții bune. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 23 integral 22 noiembrie 2023.

Cursa pentru a doua imunitate din ediția trecută s-a încheiat cu două certitudini: Ada și Tony Galeș au devenit imune la finalul etapei a cincea, iar ultima echipă din întrecere a fost cea alcătuită din Iuliana Pepene și Sonia Simionov.

America Express Sezonul 2 Drumul Soarelui episodul 23 complet 22 noiembrie 2023

Însă perechea care ocupă ultimul loc este formată din Alexia și Aris Eram, penalizați pentru că au făcut o poză în parcul greșit, nu așa cum a fost indicat în misiune! Ajunși la jumătatea traseului de pe Durmul Soarelui, concurenții au avut parte de un careu tensionat.

Echipa Alexia și Aris Eram a căzut direct la coada clasamentului. Alexia și-a justificat greșeala: “Noi, practic, ne-am luat după acel domn, care a spus că acolo este parcul, noi neștiind Ecuadorul, l-am crezut. Greșeala noastră a fost că nu am întrebat mai mulți oameni să fim siguri că este acolo”.

Timpul pe Drumul Soarelui este foarte important, dar la fel de important este și să respecți probele, pentru că am văzut în această seară o răsturnare de situație. Alexia și Aris au ajuns direct pe ultimul loc și au intrat în cursa pentru ultima șansă după ce o probă nu a fost respectată în totalitate. Ce-i drept, au fost induși în eroare de un localnic, însă la America Express, în misiuni nu se acceptă erorile! Vizionati mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 23 online 22 noiembrie 2023.

Întorcându-ne în pitorescul Ecuador, concurenții au plecat într-o cursă nebună la o fermă de porcușori de Guineea, acolo unde vor avea de făcut o serie de probe. America Express – Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Dar după cum bine știți, între misiuni sunt distanțe care necesită a fi parcurse cu mașina pentru a atinge un timp rezonabil. Asta au făcut și Sonia Simionov și Iuliana Pepene, care au urcat într-o mașină a unui localnic, însă când au ajuns la locația cu pricina, indicată de steagul America Express, șoferul a continuat să conducă.

America express sezonul 2 drumul soarelui episodul 23 online 22 noiembrie 2023, poate fi vizionata mai jos

Revenim în cursa bilanțului etapei a cincea, după ce au colectat corespunzător lucerna, Romică Țociu și Cătălin Țociu au plecat primii prinzând mașină pentru următoarea locație, Colta Restaurants, dar au primit și doi parteneri de drum, micuți, drăgălași și bine crescuți – porcușorii de Guineea.

La scurt timp au ieșit și frații Eram la autostop, spre aceeași direcție, dotați la rândul lor cu câte un Cuy de fiecare. Iuliana Pepene și Sonia Simionov au terminat și ele de curățat țarcurile și se grăbesc să prindă un drum bun spre Colta, acolo unde îi așteaptă o nouă misiune.

Romică Țociu și Cătălin Țociu au fost votați la careul de astăzi în cursa pentru ultima șansă și chiar dacă nu și-ar fi dorit să fie aici, ei luptă din răsputeri pentru a-și “sigila” locul în competiția America Express, la fel ca celelalte echipe aflate în cursă.

Fiecare dintre ei muncesc din răsputeri să ducă la bun sfârșit toate misiunile și cât mai repede pentru a ajunge la Irina Fodor cu viteza luminii, dacă s-ar putea, numai să nu își audă ultimii numele. Vezi mai jos emisiunea america express sezonul 2 drumul soarelui episodul 23 complet 22 noiembrie 2023.