Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 32 Online 22 Noiembrie 2023

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
În această seară la las fierbinti sezonul 24 episodul 32 online 22 noiembrie 2023 soția lui Pandele și câteva vecine vor porni pe urmele femeii pe care o consideră un pericol: „Vreau să stau puțin de vorbă cu ea, că s-a dat la bărbatul meu. Auzi, tu ai treabă acum? Hai cu noi să-i punem părul pe moațe!”. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Gianina, după ce a supărat un sat întreg. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 32 de pe 22 noiembrie 2023.

Dorel va dori să se reprofileze: „Mă fac polițist! Mă duc la Slobozia să dau examen”, îi va spune acesta încântat fratelui său mai mare. Robi va fi dornic de un coleg, așa că îi va da câteva sfaturi care îl vor ajuta în carieră: „Tu cauți vinovatul nu ca să-l prinzi. Tu cauți vinovatul ca să vadă lumea că o faci. Salariile vin, lunile trec, iar ratele se plătesc”. Dacă fratele lui Bobiță va reuși să își împlinească noul său vis profesional, vom afla în câteva ore.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 32 de pe 22 noiembrie 2023

​Soția lui Pandele a fost foc și pară când a văzut că o femeie din sat este interesată de soțul ei: „Ia zi, mă, și mie… care e faza cu Gianina? Mi se pare că se cam dă la bărbatul meu! Ce dă ochii peste cap când îl vede?”, a întrebat-o pe Aspirina. Deși îi este prietenă, aceasta nu a avut nicio explicație care să justifice comportamentul Gianinei.

Din cauza faptului că a obținut 0 puncte din 100 la un test dat tuturor polițiștilor din județ, Robi a primit o pedeapsă aprigă: „M-a pus domn’ primar să scriu o carte și trebuie să o termin azi”, i-a spus acesta lui Bobiță.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 11.6 puncte de rating și 32.9% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 4.2 puncte de audiență și 12.0% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:10, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro! Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 32 online 22 noiembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 32 reluare 22 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 32 online 22 noiembrie 2023.