Acces Direct 22 Aprilie 2024 Sezon 31 Episodul 71

acces direct 22 aprilie 2024
Iorgo trece printr-o situație dificilă la acces direct 22 aprilei 2024 și spune că nu își poate vedea copilul în vârstă de 4 ani, după ce a fost luat de mamă. Fosta iubită ar fi plecat de la el în urma bătăilor suferite și s-a mutat la actualul concubin. În timp ce bărbatul o acuză pe aceasta că nu mai știe nimic de copil, Alina dezminte cuvinte spuse de acesta.

Acestia au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat un băiețel. Cei doi s-au despărțit, iar femeia s-a mutat la un alt bărbat, alături de copil. Deși invitatul de la Acces Direct mărturisește că nu este lăsat să-l vadă pe micuțul său, fosta parteneră este de altă părere.

Acces direct 22 aprilie 2024 reluare

Iorgo se confruntă cu o situație delicată în viața sa și mărturisește că nu este lăsat să-și vadă copilul. El a cunoscut-o pe cea care urma să-i fie iubită în Grecia, practicând cea mai veche meserie. A aflat că are încă trei copii și nu a reușit să divorțeze de fostul soț, deoarece bărbatul nu se prezenta la notar.

Acesta spune că fosta iubită i-a luat copilul și l-a dus la Oradea, acolo unde ar locui cu un alt bărbat. Ulterior, micuțul în vârstă de 5 ani a fost plasa în grija bunicii materne care se află în județul Ilfov. Iorgo ar fi mers să-și ia băiețelul, dar nu a fost, astfel că a apelat la emisiunea Acces Direct pentru a reuși să-și strângă copilul la piept.

„Am cunoscut-o în Grecia, acum 7 ani (…) Atunci îmi spusese că are un copil, până a plecat din Grecia au mai apărut încă doi. Din moment ce am făcut pasul, nu am mai dat înapoi, i-am spus că îi creștem pe toți trei împreună. Ea avea o situație…proastă e puțin spus. Nu există termen de comparație. E este la Oradea cu un fost client, copiii nu au condiții în care să locuiască, e o situație foarte rea.

După o perioadă de trei ani a apărut copilul. Eu am vrut să divorțeze, au fost procese cu fostul soț. Soțul spunea că merge la notar, apoi nu-l mai găseam (…) Ceilalți copii stau cu mama ei, dar nu sunt condiții. Ea e bolnavă. Copilul nostru a locuit la Oradea la actualul iubit. Eu am fost să iau băiatul de la ei”, a spus Iorgu la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 aprilie 2024 online.

Fosta iubită dezminte cele spuse de Iorgo. Alina mărturisește că a fost lovită de către fostul partener în timpul relației, motiv pentru care a decis să îl părăsească și să se mute la mama sa, pentru o perioadă. Totodată, copiii se află în custodia ei, iar ceilalți doi micuți sunt în grija tatălui și al bunicii, lucru stabilit de ei.

Iorgu și Alina urmează să aibă o înfățișare la tribunal pentru custodia copilului. Cu toate că femeia are grijă de băiețelul în vârstă de 4 ani, nu i-ar fi impus niciodată bărbatului să nu îl vadă, iar totul ar fi doar minciuni.

Acces direct reluare din 22 aprilie 2024 online, complet mai jos

„Nu-l pot ajuta. Acest infractor, îmi spun când spun așa. Am custodia copilului la mine, am copilul înscris la grădiniță, am contract de muncă, nu a trimis 30 de lei pentru copil. Nu l-a reținut nimeni să nu-l vadă. Am spus că poate să vadă, nu a vrut. Copiii sunt cu mine, doi dintre ei. Doi sunt la fostul soț că sunt în divorț.

Primii trei copii sunt cu fostul soț. Noi avem un proces, joi pe 25. Noi vreau să păstrez domiciliul copilului la mine. Vă trimit dovezi cu bătăile pe care le-am luat, nu a plecat de bine”, a spus Alina. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 22 aprilie 2024 online.