Acces Direct 23 Mai 2024 Online Sezon 31 Episodul 94

acces direct 23 mai 2024
O familie din Botoșani trece printr-o dramă continuă la acces direct 23 mai 2024. Nepoata Lăcrămioarei a fugit de acasă, iar de atunci tot ce a făcut a fost să o caute. Femeia este disperată și speră cu orice preț că o va găsi. Lăcrămioara a făcut declarații dureroase la Acces Direct.

Dispariția unei fete din Botoșani a adus multă durere în sufletul familiei sale. Bunica ei este cea care a ales să apeleze la Acces Direct, din speranța că o va găsi. Nimeni nu mai știe nimic de ea. Cunoscuții au sunat-o de nenumărate ori, însă telefonul ei ar fi închis. Există mai multe detalii care dau de gândit tot ce s-a întâmplat.

Acces direct 23 mai 2024 reluare

Lăcrămioara locuiește în Botoșani, iar de când nepoata ei a dispărut, nu își mai găsește liniștea. Totul s-a întâmplat vinerea trecută, după ce a fost alături de mama ei la stână. Au ajuns acasă, s-au culcat, iar când mama ei s-a trezit, a observat că fiica ei de 17 ani a dispărut.

Ceea ce înregunează misiunea de a o găsi este faptul că toate camerele de supraveghere au fost oprite în seara în care adolescenta de 17 ani a plecat de acasă. Așadar, nimeni nu știe unde ar putea să o găseasc sau alături de cine ar fi putut să fugă de acasă.

Bunica ei nu găsește nicio explicație pentru ceea ce s-a întâmplat, spunând că avea o situație bună acasă și avea rezultate bune la școală. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 mai 2024 online.

Plecarea adolescentei nu ar fi fost întâmplătoare, ci un gest premeditat. Deși camerele de supraveghere au funcționat până în seara dispariției, în momentul în care nu a mai fost găsită, acestea au fost dezactivate. Așadar, camerele de supraveghere nu au înregistrat nimic.

Acces direct reluare din 23 mai 2024 online, complet mai jos

Contactat de reporterii Acces Direct, iubitul fetei care a dispărut a făcut declarații incredibile, spunând că tânăra a stat o perioadă la el și voia să anunțe poliția. Fata ar fi fost luată de DGASPC de la Poliția Fălticeni, și ar fi ajuns într-un centru de copii din Suceava.

”Dânsa nu prea avea baterie la telefon. Am încercat să dau astăzi de ea și nu mi-a răspuns. Ea mereu se plângea. Nu că ar fi bătut-o în fiecare zi, dar mereu era chestia: Băi, m-au bătut părinții (…)”, a declarat iubitul fetei, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 23 mai 2024 online.