Survivor Romania All Stars Epsiodul 57 de pe 23 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Ultimele discuții pe care concurenții rămași în competiție la survivor romania all stars episodul 57 de pe 23 mai 2024 le-au purtat în camp nu se încheie atât de ușor, iar ofurile se spune și înainte de joc. Zanni primește reproșuri din partea lui Iancu și din partea lui Andrei Ciobanu, considerându-l neloial. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 57 integral 23 mai 2024.

Iancu Sterp: „I-am spus (n.r. lui Zanni) că, pentru mine, primează loialitatea. Cuvântul «respect», pentru mine, este sfânt”

Zanni: „Mă simt vânat. Dacă o să cad eu, unii or să înainteze în clasament. Sunt disperat, pentru că, fără Surivor, nu aveam ce am acum. Mă bat cu toate puterile mele. Dacă voi fi eliminat, nu mă vor elimina ei”

Andrei Ciobanu: „Zanni a pierdut lupta cu loialitatea, încrederea, dreptatea și poziția față de ceilalți concurenți”.

Survivor romania all stars episodul 57 de pe 23 mai 2024

Zanni și Andrei Ciobanu s-au întâlnit pe traseu și, la un moment dat, fostul Faimos a făcut un gest care l-a deranjat pe adversar: i-a aruncat apă și noroi în față, în timp ce se întreceau. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 57 online 23 mai 2024.

Mai exact, Zanni l-a stropit, când era în fața lui, de mai multe ori, cu apă și cu noroi, gest pe care și l-a asumat. Cu toate acestea, Andrei Ciobanu nu a fost deloc amuzat de situație și consideră că nevoia de a suporta astfel de acțiuni face parte din ceea ce el trebuie să îndure, în competiție.

Andrei Ciobanu: „Gestul putea evitat, dar, probabil, asta e competiția. Când nu reușești să te răzbuni altfel, te răzbuni așa. Probabil și asta face parte din supraviețuirea mea și din ceea ce trebuie să sufăr aici”.

Zanni: „A fost intenționat, dar, după,i-am zis «scuze, îmi pare rău!», dar a fost amuzant. Mi-a părut rău după, dar mi s-a părut amuzant. Am dat de patru ori și recunosc, s-a simțit bine, dar e un joc”.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 57 in reluare 23 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

Câștigătorii recompensei se duc la distracție, în timp ce Andrei Ciobanu, Sorin Pușcașu și Robert Moscalu revin pe insulă, după ce ultimul joc al acestei săptămâni s-a încheiat cu înfrângerea lor.

Cei foști Războinici sunt de părere că Zanni se folosește de ultimii ași pe care îi mai are în mânecă, în încercarea de a evita să fie trimis la duelul eliminatoriu, de teamă ca va fi trimis acasă.

Sorin Pușcașu: „Zanni își încearcă ultima șansă: vorbește în ceremonii, vorbește în camp că trebuie să votăm din punct de vedere sportiv. Survivor nu este despre Zanni”.

Andrei Ciobanu: „Sunt curioas ce se va întâmpla când se vor întoarce de la reward, pentru că Iancu este cu doi ex-Faimoși. Cu siguranță, va fi bombardat cu întrebări”. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 57 online 23 mai 2024 complet.