Survivor Romania All Stars Epsiodul 56 Reluare 22 Mai 2024

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

După o zi pe care nu o vor uita niciodată la survivor romania all stars episodul 56 reluare 22 mai 2024, concurenții s-au regrupat și vor intra pe traseu în jocul care face diferența. ”Sper să fie unul dintre cele mai grele trasee. Ne apropiem de finală”, va spune Iancu. Cum se vor descurca concurenții în jocul de azi, având în vedere că miza este una esențială: ”al șaselea colan de Imunitate după momentul Unificării”, aflati vizionand mai jos reluarea emisiunii. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 56 integral 22 mai 2024.

Recompensa de ieri a fost o mare bucurie pentru ultimii concurenți rămași în cursa din Republica Dominicană. TJ Miles și-a cerut iubita, pe Francesca, în căsătorie, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant.

Survivor romania all stars episodul 56 de pe 22 mai 2024

​Zanni a vorbit atât despre nunta artistului, cât și despre nunta lui Iancu Sterp cu partenera sa, Denisa, dezvăluind că ar merge la ambele evenimente cu sufletul deschis, mai ales că cei trei au petrecut atâtea luni împreună, la Survivor All Stars.

„Dacă mă duc la o nuntă, trebuie să îmi pese de oamenii ăia care se căsătoresc. Nu mă duc doar ca să mă afișez. La nunta lui TJ m-aș duce, la nunta lui Iancu.

Suntem colegi aici, camarazi de Survivor. Ne-am iubit, ne-am șicanat, au fost scântei, ne-am luptat. M-aș duce lejer la nunta cuiva de aici. Îmi pare rău că nu am fost la botezul lui Culiță”, a spus, sincer, Zanni. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 56 online 22 mai 2024.

Denisa Coțolan, iubita lui Iancu Sterp, și-a pus gândurile pe hârtie și i-a trimis scrisoarea partenerului său, aflat în Republica Dominicană.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 56 in reluare 22 mai 2024 poate fi vizionat mai jos

​Cuvintele l-au emoționat profund pe concurent, dar l-au și îmbărbătat atât de tare încât ar mai rezista încă două luni la Survivor, spune el.

„Am fost să probez prima rochie de mireasă și am avut niște emoții de nedescris, gândindu-mă că vom face acest pas important.

Abia aștept să vii acasă, să ne iubim și să facem mulți copii, cum ai zis și tu”, a fost o parte din scrisoarea pe care i-a trimis-o Denisa lui Iancu.

Denisa Coțolan a atașat scrisorii și câteva imagini cu ea, printre care una unde poartă rochie de mireasă. Vizibil emoționat, Iancu a citit mesajele și a sărutat, în final, imaginea cu frumoasa lui parteneră. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 56 online 22 mai 2024 complet.