Acces Direct 24 Mai 2024 Complet Sezon 31 Episodul 95

acces direct 24 mai 2024
Doi tineri din Clejani ne spun la acces direct 24 mai 2024 ar fi fost atacați cu sălbăticie pe un câmp privat. Costi susține că verișorul său ar fi fost călcat în mod intenționat cu mașina de proprietar, iar acum se află în spital. Ce a mărturisit bărbatul, în exclusivitate pentru Acces Direct.

În urmă cu aproximativ trei săptămâni, doi tineri ar fi fost victimele unui atac violent pe un câmp privat, iar unul dintre aceștia ar fi fost călcat intenționat cu mașina de proprietarul terenului.

Incidentul ar fi avut loc după ce tinerii ar fi mers pe câmpul respectiv pentru a fura lucernă. La scurt timp, proprietarii terenului ar fi sosit în grabă, alegând să îi confrunte direct pe tineri în loc să cheme Poliția.

Acces direct 24 mai 2024 reluare

Potrivit declarațiilor făcute de Costi, atacatorii ar fi tras cu arma și ar fi încercat să îi calce cu mașina. El ar fi reușit să se ferească, însă verișorul său nu ar fi fost la fel de norocos, fiind lovit intenționat de vehicul.

După coliziune, unul dintre atacatori ar fi coborât din mașină cu o bâtă în mână și i-ar fi amenințat pe cei doi tineri. Costi ar fi reușit să filmeze o parte din incident. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 mai 2024 online.

„Am vorbit să mergem să luăm un braț de lucernă pentru animale. Da (n.r. au mers să fure). Nu știam al cui este. (…) Au venit proprietarii acolo. Ei când i-au sunat, puteau să vină cu Poliția, dar ei au vrut să dea direct peste noi sau să ne omoare. Venind acolo, au tras cu arma. Eu eram ultimul, verișorul meu era mai în față, la vreo 10 metri distanță. Când au tras cu arma, ne-am dat jos să nu ne împuște. (…)

A vrut să dea cu mașina peste mine, m-am ferit. (…) Nu a apucat să fugă nici 5 metri că ei au și dat cu mașina peste el. (…) O persoană s-a dat jos cu o bâtă în mână, am filmări pe telefon și cei doi se întreptau către mine, spunând să stau jos că mă omoară și pe mine”, a mărtursit Costi, unul dintre bărbații atacați, pentru Acces Direct.

Acces direct reluare din 24 mai 2024 online, complet mai jos

Costi susține că verișorul lui era inconștient și a suferit multiple leziuni, inclusiv fracturi ale coloanei, coaste rupte și răni grave la cap.

„Le-am cerut să îmi dea voie să îi acord primul ajutor verișorului meu. Când am ajuns lângă el, era inconștient. (…) I-am rugat frumos să îl ducem la asfalt, pentru că eram pe câmp și pierdea foarte mult sânge. L-am transportat la postul de Poliție din Clejani. Acolo ne-am întâlnit cu cei de pe salvare. (…) Când am ajuns la spital, l-a băgat în sala de operație pe el, pentru că avea coloana ruptă, arcada spartă, capul, coastele rupte, intrate în plămâni. (…) Am sunat noi la 112, am povestit cum s-a întâmplat și ne-au spus că a fost preluat cazul de către organele de Poliție din comuna Clejani.

După incident, el a încercat să îi acorde primul ajutor verișorului său și l-a dus de urgență la spital. Medicii se ocupă de el și îl supraveghează în fiecare moment. Tânărul nu a scos un certificat medico-legal. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 24 mai 2024 online.