Lia Sotia Sotului Meu Sez.3 Episodul 20 Ultimul Ep. 23 Mai

lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 de pe 23 mai 2024
Pavel o cere de soție pe Dana, iar Gianni și Petru fac accident de mașină, in lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 ultimul episod onjline 23 mai 2024. Alice refuză să se mai căsătorească cu Răzvan, iar Lia află că este însărcinată.Mai jos puteti vedea in reluare noul sezon din lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 de pe 23 mai 2024, integral…

„Trage odată! E greu să omori?”, întreabă Gianni. „I-am promis Liei că nu îți fac nimic!”, răspunde Petru. „Atunci ce cauți aici? Vrei să mă impresionezi? Crezi că mi-e frică de un pistol?”, îl întreabă Gianni. „Vreau să ne lași în pace!”, spune Petru. Gianni pornește mașina și după un schimb de replici cu Petru pierde controlul volanului și fac accident. „Petru și Gianni au avut accident și sunt în spital!”, o anunță Nadia pe Lia.

„Nu trebuia să fii la petrecerea burlacilor? S-a întâmplat ceva? Pari supărat.”, îl întreabă Dana pe Pavel. „(…) Mă gândeam la ce a zis Lia azi-dimineață… Că poate ar trebui să ne căsătorim.”, moment în care Pavel se pune în genunchi și o cere de soție pe Dana. „Dana Pescaru, vrei să fii soția mea?”, o întreabă Pavel pe aceasta. „Da! Da! Da! Normal! Da!”, răspunde Dana.

Lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 de pe 23 mai 2024

„Am motive de sărbătoare. Pe mine mă doare în cot că nu se ține nunta asta, că am de ce să fiu fericit. M-am împăcat cu Sia, mamă!”, le-a spus Sorin părinților săi.

Între timp, își face apariția și Dana care își anunță familia că Pavel a cerut-o de soție.

„Ce mă bucur mamă pentru tine! În sfârșit!”, a exclamat Maria. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 online 23 mai 2024, care poate fi vazut mai jos in reluare!

„O să te faci bine, da?”, îi întreabă Lia pe Petru, aflat pe patul de spital. „Dacă nu scap… Ascultă-mă! Vreau să știi că m-ai făcut foarte fericit și că mi-ai schimbat viața. Te iubesc foarte mult!”, a zis Petru, moment în care are o criză și intră în stop cardio-respirator. „Nu vreau să ne spunem ultimul <>!”, strigă Lia.

Răzvan vine la spital să vorbească cu Alice. „Ce cauți aici?”, îl întreabă Alice pe Răzvan. „Petru e vărul meu.”, îi răspunde acesta. „Așa, și ai venit să te asiguri că moare ca nu cumva să fug după el?!”, continuă ea. „Hai, Alice, spune dacă nu vrei să ne căsătorim! Nu are sens să te porți așa!”, zice Răzvan.

„Tu crezi că de prostia ta de nuntă îmi pasă acum?”, îl întreabă Alice. „Bine! Atunci renunț eu!”, precizează Răzvan. „Și uite ce mai sufăr!”, îl ia Alice peste picior. „Păi tocmai aia e, că nu îți pare rău deloc!”, încheie Răzvan și pleacă.

Ada îl întâlnește pe Pavel pe holurile spitalului. Aceasta îi reproșează că nu i-a spus adevărul. „De fratele tău îmi pare rău, dar de tine nu! A trebuit să aflu de la alții…”, îi reproșează Ada lui Pavel. „Ai vorbit cu Dana?”, o întreabă acesta. „Da și m-am făcut de râs. Credeam că te-am speriat și că de aia nu-mi dai vreun semn. Îmi făceam griji. Puteai să-mi spui și mie că o iubești pe alta. Să nu te mai văd!”, adaugă Ada.

„Îmi pare rău!”, încearcă Pavel

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 complet 23 mai 2024 poate fi vizionat mai jos in reluare

Starea lui Petru se agravează.

„Am reușit să oprim sângerarea. Hemoragia a fost puternică. Deși am făcut tot ce am putut, nu știu cât am putut repara. Momentan nu are activitate cerebrală.”, le-a spus doctorul lui Alice și Liei. „Adică e legumă?”, întreabă Alice. „Vreau să-l văd!”, continuă Lia. Între timp, Alice, Otilia și Lia îi spun lui Robi adevărul despre tatăl lui.

„Îi spunem împreună!” Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 3 episodul 20 de pe 23 mai 2024