Romanii Au Talent Sezon 14 Episodul 16 Semifinala II 24 Mai

romanii au talent sezonul 14 episodul 16 online

Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa au topit inimile juraților și au stârnit ropote de aplauze la romanii au talent sezonul 14 episodul 16 semifinala 2 de pe 24 mai 2024: „E absolut delicioasă! Când am văzut că a început să cânte și la pian…” Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 16 de pe 24 mai 2024.

​Mihai Bobonete: „Mi se pare foarte greu să ajungeți la un nivel de comunicare atât de bun. Nimic nu mi s-a părut simplu și nimic nu mi s-a părit că am mai văzut până acum. Talentate sunteți amândouă! Aveți mari șanse să ajungeți în finală!”

Romanii au talent sezonul 14 episodul 16 reluare 24 mai 2024

Carla Munteanu, eleva de 15 ani care își tranformă emoțiile într-un dans formidabil. Dragoș: „Cred că ai ales o temă foarte prezentă în viețile adolescenților”. Și-a pus toate trăirile într-un dans formidabil și a reușit să ridice publicul în picioare. Carla Munteanu demonstrează că prin multă muncă și dăruire se poate ajunge la stele.

Dora Debreczeni, o minune de copil care vrea să se facă profesoară de bucurie: „Dacă mă alegeți pe mine, alegeți fericirea!” Dora Debreczeni este o fetiță de doar 8 ani, plină de personalitate! Aceasta i-a bucurat pe jurați atât cu graiul ei maramureșean, cât și cu momentul său de pe scena Românii au talent din semifinala 2. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 16 de pe 24 mai 2024 fara reclame.

Villia a interpretat propria piesă – „Norocul meu” și a cufundat sala într-o liniște deplină. Andi: „Eu am uitat că sunt aici”

Are o voce plină de sensibilitate, iar profunzimea versurilor te face să lăcrimezi. Iulia a avut un moment fenomenal la Românii au talent, care a fost răsplătit cu un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

Iulia, cu numele de scenă ales – Villia, are 20 de ani și vine din Satu Mare.  Este studentă la Psihologie în limba engleză, la Universitatea din Cluj. A ales această facultate pentru că întotdeauna a fost interesată să înțeleagă oamenii și motivația din spatele comportamentelor lor.

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 16

Ultimii 12 semifinaliști ai acestui sezon au urcat pe scenă cu emoții mari și dorința de a-i convinge pe cei de acasă să-i voteze. Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au aplaudat îndelung și s-au bucurat de prestațiile oferite de concurenți pe scena celui mai iubit show de divertisment din România.

Lista finaliștilor sezonului 14 Românii au talent este completă! Telespectatorii au decis următorii cinci calificați în Marea Finală, din 31 mai.

Aceștia sunt: Villia, Ansamblul Hecenii, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni și Ana Nuță.

Wild card-ul din partea juraților merge la Anastasiia Beaumont și cățelușa Salsa.

Dacă săptămâna trecută Karlos Tănăsucă și VAN au fost nominalizați pentru premiul de originalitate, acum lor li s-au alăturat Iustin Cazacu și Carla Munteanu. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 16.