Acces Direct 27 Mai 2024 Sezon 31 Episodul 96

acces direct 27 mai 2024
Georgeta nu mai are liniște la acces direct 27 mai 2024 de când una dintre fiicele ei a cunoscut prin intermediul unor colege un bărbat despre care spune că este dubios și ar fi avut probleme cu legea. Femeia își dorește ca fata ei, în vârstă de 16 ani, să se întoarcă acasă.

Georgeta are șapte copii, dintre care patru dintre ei sunt deja la casele lor. Femeia spune că fiica ei, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat să fugă cu un bărbat cu nouă ani mai mare decât ea. Tânărul este cunoscut în comunitate drept dealer de droguri, potrivit spuselor mamei adolescentei.

Acces direct 27 mai 2024 reluare

Georgeta a povestit că fiica ei și-a cunoscut iubitul prin intermediul unor colege care obișnuiau să cumpere de la el droguri. Bărbatul ar fi dealer de substanțe interzise și, pe lângă asta, ar fi și cel care racolează fete pentru prostituție. Georgeta susține că fiica unei cunoștințe a trecut printr-o astfel de situație, după ce a fost împreună cu același bărbat.

„O prietenă de-a mea are o fiică, iar ea a fost iubita acelui băiat cu care este și fiica mea. Știind cu ce se ocupa, a dus-o pe acea fetiță la 16 ani la prostituție, am și înregistrare (…) Spunea cu mândrie că făcea sume cuprinse între 800 și 1.000 de lei cu fetița aceea (…) L-a cunoscut de la colegele ei care vindea droguri. Mergea la liceu și a luat-o de la liceu”, a declarat Georgeta, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 mai 2024 online.

Chiar dacă ar fi știut că bărbatul vinde substanțe interzise și că racolează minore pentru prostituție, fiica ei nu ar fi dat înapoi, din contră, ar fi continuat să se vadă cu bărbatul respectiv. Femeia susține că fiica ei ar fi fost chiar drogată de acel bărbat și ar fi fugit împreună din Brăila în București.

Acces direct reluare din 27 mai 2024 online, complet mai jos

„A dus încă trei fete, printre care una minoră. Nu am dovezi că a făcut asta și cu fiica mea, dar am dovezi că o droga. În urmă cu o săptămână, a stat în spital, într-o stare foarte critică. Luni, pe 21 aprilie, am sunat-o pe fiica mea și mi-a răspuns el, nu îmi mai răspundea fiica mea”, a mai povestit femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 27 mai 2024 online.