Brigada Nimic Sezonul 1 Episodul 4 Online 27 Mai 2024

brigada nimic sezonul 1 episodul 4 de pe 27 mai 2024

În această seară la brigada nimic episodul 4 online 27 mai 2024 serialul intră, din nou, în acțiune într-un caz pe care încearcă să-l gestioneze în stilul caracteristic. Săgeată, Giovanni, Carmola și Toma vor avea de deslușit ițele unui șantaj în care personajul principal este chiar șeful lor, comisarul Vișan. Vezi mai jos in reluare noul serial romanesc brigada nimic sezonul 1 episodul 4 de pe 27 mai 2024.

Brigada Nimic sezonul 1 episodul 4 de pe 27 mai 2024

După o noapte petrecută într-un bar, comisarul se trezește alături de o tânără în pat. Fără să înțeleagă ce s-a întâmplat cu o seară înainte, Vișan ajunge în mijlocul unui șantaj, asta pentru că tânăra îi cere o sumă de bani în schimbul tăcerii. Pentru a rezolva situația în care a ajuns, șeful secției de Poliție 33 îi cere ajutorul lui Săgeată.

Lucrurile se complică atunci când se dovedește că blonda face parte dintr-un grup organizat specializat în șantajarea bărbaților căsătoriți. Știind că banda atrage bărbații și apoi îi droghează, Brigada Nimic încearcă să prindă fata în flagrant, folosindu-i pe Giovanni și Vișan ca momeală. Situația scapă de sub control atunci când, în timpul operațiunii, Brigada Nimic îl pierde pe Giovanni. Urmariati mai jos in premiera Brigada nimic sezonul 1 episodul 4 online 27 mai 2024..

Dacă vor reuși să anihileze gruparea și să-l scoată pe Vișan din necaz, dar și ce femeie din viața lui Bulgaru’ iese din pușcărie, vedem astăzi in reluarea de mai jos.

Un nou sezon al serialului de comedie este acum disponibil mai jos in reluare si anume brigada nimic sezonul 1 episodul 4 online 27 mai 2024

Toma (personaj interpretat de actorul Nicu Banea) a fost polițist local în satul natal. A ajuns în București după ce a fost transferat la cel mai rău departament de poliție posibil pentru că a deranjat câțiva politicieni locali. Este inocentul care crede că Bucureștiul este cam ca vechiul său sat. Îi lipsește experiența de teren, puțin naiv, dar foarte sincer. Crede cu tărie că, dacă își face treaba corect, la final nu va mai exista activitate criminală în București.

Patru polițiști cu atitudine și diverse probleme în carieră ajung să fie o brigadă care rezolvă cazurile pe care nimeni altcineva nu le dorește. Cu mult umor și stângăcie, Săgeată, Carmola, Giovanni și Toma sunt rețeta perfectă pentru… dezastru. Sau poate nu?

Brigada Nimic – o comedie savuroasă, care îi va face pe toți cei de acasă să se bucure de fiecare secundă petrecută în fața televizorului, începe luni! Chiar aici mai jos poti vedea in reluare serialul romanesc de comedie brigada nimic sezonul 1 episodul 4 din 27 mai 2024 complet..