Te Cunosc De Undeva Sezonul 20 Episodul 15 Finala 25 Mai 2024

te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 de pe 25 mai 2024

Andreea Bălan de la te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 finala 25 mai 2024, una dintre cele mai apreciate artiste din România și jurată constantă a show-ului, a reușit să întoarcă toate privirile cu o rochie aproape transparentă, până la tălpi. Ținuta sa, cu un design îndrăzneț și extrem de sexy, a evidențiat perfect silueta zveltă a vedetei.

Detaliile rochiei au combinat elemente de finețe și rafinament, creând un efect vizual spectaculos care a adus un aer de senzualitate și eleganță pe scena finalei. Vizionati mai jos in reluare noul sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 online 25 mai 2024..

Alina Pușcaș, prezentatoarea carismatică a show-ului, a optat pentru o rochie argintie, elegantă, până jos. Ținuta sa a fost o adevărată declarație de stil și rafinament, reflectând perfect tematica de gală a evenimentului. Rochia, cu un design clasic și sofisticat, a scos în evidență grația și eleganța Alinei, completând armonios atmosfera festivă a serii.

Te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 de pe 25 mai 2024

Jo și Liviu Teodorescu au reușit să creeze un moment unic pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 25 mai 2024, în marea finală. Cât de bine s-au descurcat!

„Nu am simțit că a fost un moment de Te cunosc de undeva! Am simțit că a fost un concert internațional”, spune Aurelian Temișan.

„Mi-a plăcut din tot sufletul. Dacă e să balansăm. Ați încercat și ați reușit. Ați făcut nuanțe. Ați făcut tușeu timbral. Aș fi vrut de la Jo mai multă lejeritate, ți-ai revenit. A fost greu. Nu e ușor. Te-au motivat emoțiile. Mi-a plăcut tot. Sunt lucruri pe care pot să le clasez. Foarte multe eleemente pe care le-ați atins”, spune Ozana Barabancea.

Zarug și Eliza s-au transformat în fostele membre ale trupei Exotic și au cântat piesa „Sexxy” și au creat un moment plin de senzualitate. Zarug și Eliza au reușit să creeze un moment senzual pe scena de la Te cunosc de undeva! cu o transformare în Exotic și piesa „Sexxy”. Vezi mai jos te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 online 25 mai 2024..

„Au fost câteva secunde bune de efectul șarpelui. Mi s-au lipit ochii de colanții lui Zarug. A fost acolo, un tablou, rupt din mai multe”, spune Aurelian Temișan.

„Eu v-am dat 100 de puncte, v-am pus în fruntea clasamentului, mă bucur că ați creat o prietenie trainică”, spune Andreea Bălan.

„V-ați descoperit unul pe celălalt și mai aveți o calitate de fairplay, poate vă costă. Nu știu ce se întâmplă în sulfetul vostru, faceți un produs atât de frumos. Pentru că ai slăbit Zarug, de talia întâi”, spune Cristi Iacob.

Cuza și Emi au reușit să creeze un moment plin de rap, cu o piesă foarte grea și cu rime dificile. Cum le-a ieșit momentul Busta Rhymes și Chris Brown. Cei doi au cântat celebra piesă Look at me now de la Chris Brown și Busta Rhymes și au reușit să impresioneze pe toată lumea! Cât de bine le-a ieșit

Debutul noului sezon al emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 online 25 mai 2024 poate fi vazut mai jos, in reluare

„Mi-a plăcut ceea ce am auzit. Aceasta piesă este o lecție de respirație. Ce a făcut Cuza acolo a luat un minut de respirație”, spune Ozana Barabancea.

Mai jos puteti viziona integral finala emisiunii te cunosc de undeva sezonul 20 episodul 15 de pe 25 mai 2024..

„Cum la ei a fost un moment de emoție, la voi a fost atenția, să fiți ceasornic. Asta a fost tema actoricească. Atitudinea față de text. Ați avut un sezon cu un început mai greu”, spune Cristi Iacob.

„Mi-a plăcut că ați fost smart și șmecheri. Emi a fost Chris Brown că el dansează mai bine decât Cuza. Când a venit Emi și a dansat, au fost smart. Tu ai dansat bine cu rimele, Cuza. Un moment de finală!”, spune Andreea Bălan.