Acces Direct 28 Mai 2024 Complet Sezon 31 Episodul 97

acces direct 28 mai 2024
Bătălie pe moștenire in direct la acces direct 28 mai 2024 sezonul 31 episodul 97! Este vorba despre o luptă între doi frați, asta după ce tatăl lor a murit, și a lăsat în urma lui o moștenire destul de valoroasă. Este vorba despre restaurante, un salon de evenimente, și chiar vile pe care aceștia trebuie să le împartă, însă sora acestui frate spune că ea nu a primit nimic de la el și, mai mult decât atât, acesta a închis toate canalele de comunicare și nu vrea să-i ofere nimic drept moștenire din partea tatălui.

Război în familie pe moștenirea colosală! Fratele bun s-a transformat în fratele lacom?! Vrea să fie singurul stăpân pe toată averea lăsată de tatăl său? Ce declarații au făcut mama și sora acestuia în cadrul emisiunii Acces Direct.

Acces direct 28 mai 2024 reluare

Mama celor doi frați a povestit, în ediția emisiunii Acces Direct, că s-a căsătorit în anul 1987 cu tatăl copiilor ei, care în acest moment este decedat.

“Avem aceeași meserie. Eu eram solistă vocală, soțul meu era instrumentist. Am început să cântăm împreună, am avut evenimente, am strâns foarte mulți bani, iar noi am fost cununați legal. (…) Băiatul are 35 de ani, în curând 36, iar fata are 32 de ani. (…) În anul 1989 soțul meu a venit foarte încântat acasă că a găsit o persoană care dorește să se căsătorească cu el pentru a-și face buletin de București.”, spune mama Oanei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 mai 2024 online.

Femeia povestește că a acceptat să divorțeze de cel care îi era soț, la tribunal.

Acces direct reluare din 28 mai 2024 online, complet mai jos

“M-am dus de comun acord și am semnat divorțul, chiar și cu copilul în grija tatălui pentru că eu aveam foarte multă încredere. După mult timp, după ce nu am mai avut dreptul să fac recurs, mi-a spus că, de fapt, noi suntem divorțați definitiv și că nu vrea să se mai recăsătorească cu mine și că dacă vreau să plec, pot să plec.”, mai spune femeia.

În ciuda tuturor lucrurilor, femeia povestește ca a alea sa rămână în acea relație și a devenit ulterior, din nou, mamă.

“Am continuat să trăiesc lângă el cu bătăi, cu certuri, cu umilință, trebuia să rămân alături de băiatul meu să-l cresc, pentru că era foarte important, eram foarte atașată de copil, nu puteam să plec. Cu toate bătăile, dat afară din casă, eu nu puteam să-mi părăsesc copilul.”, mai povestește femeia.

În cele din urmă, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar femeia a plecat din țară. După decesul celui care i-a fost soț, femeia și fiica ei s-au întors din străinătate și au zis că ar fi bine să-și împartă averea. Fratele ei însă, ar refuza. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 mai 2024 online.