Acces Direct 31 Mai 2024 Integral Sezon 31 Episodul 100

acces direct 31 mai 2024
Apar noi detalii halucinante la acces direct 31 mai 2024 despre modul în care ar fi acționat verișorul în vârstă de 15 ani, acuzat că a ucis-o pe Raisa, copila de doi ani din Dolj. Adolescentul a participat la căutări, alături de ceilalți voluntari, în condițiile în care el este principalul suspect. Va fi adus la locul crimei pentru reconstituire.

Felul în care ar fi acționat verișorul Raisei, acuzat că a ucis-o pe copilă, i-a șocat până și pe anchetatori. Adolescentul a aflat ieri că își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor. Între timp, familia Raisei se pregătește de înmormântare, iar pe de altă parte, familia principalului suspect este distrusă.

Acces direct 31 mai 2024 reluare

Mama adolescentului, Crenguța, spune că de îndată ce a ajuns acasă, a început și ea să o caute pe Raisa. Și fiul ei în vârstă de 15 ani, principalul suspect în cazul morții ei, a participat la căutările din curte. Femeia spune că o doare sufletul, fiind vorba de copilului ei, dar vrea să se facă dreptate și să fie pedepsit, în caz că este găsit vinovat.

„Aici în curte (n.r. a căutat verișorul). Nu am observat (n.r. dacă are sânge pe pantaloni). În stare aia, ce trebuia să facem? Să ne uităm care cum caută? Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, este nepoata mea. Și dacă aș zice eu acum că nu îmi pare rău, și de băiatul meu… este ceva de necrezut, dar pentru ce a făcut își merită pedeapsa. Nu știu nimic, nu știu ce l-a adus în stare să facă ce a făcut”, a declarat Crenguța, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 31 mai 2024 online.

Crenguța mai spune că nu a avut timp să își întrebe fiul ce s-a întâmplat în ziua respectivă și așteaptă ca în zilele următoare să fie adus la locul crimei pentru reconstituire. Întrebată dacă va merge la înmormântare, femeia a declarat că sunt șanse mici să o conducă pe Raisa pe ultimul drum din cauza durerii.

Acces direct reluare din 31 mai 2024 online, complet mai jos

„Nu am vorbit cu el (…) Așa ne-a zis că de acolo că va veni să arate cum a făcut. Ce să îi spun… O să îl întreb și eu ce a făcut, din ce cauza a făcut, cu ce l-o fi supărat fetița asta… Să vedem, dacă pot să ajung (n.r. la înmormântarea Raisei, care va avea loc mâine), pentru că sunt foarte distrusă”, a mai spus femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 31 mai 2024 online.