Romanii Au Talent Sezonul 14 Episodul 17 Finala 31 Mai 2024

romanii au talent sezonul 14 episodul 17 online

Vineri seara, în marea finală Românii au talent sezonul 14 episodul 17 online 31 mai 2024, Eduard Anghelescu a oferit plin de sensibilitate și emoție pe piesa ”Fix You”, a trupei Coldplay. Vizionati aici mai jos in reluare romanii au talent sezonul 14 episodul 17 de pe 31 mai 2024.

Andi Moisescu: „Are un timbru care îl diferențiază și ceea ce face cu vocea sa este absolut admirabil. Eduard este un bărbat care face niște alegeri extraordinare.

Dragoș Bucur: „După părerea mea nu există niciun fel de dubiu că drumul tău în viață este deja deschis. Simt nevoia să îți dau un sfat: pe lângă voce și talent, ai bunătate. Sunt foarte mulți artiști care sunt niște nenorociți. Ai grijă să nu ajungi așa.”

Romanii au talent sezonul 14 episodul 17 reluare 31 mai 2024

Emanuel Barica ne-a transportat în lumea artei pe piesa ”Exit Music (for a film)”.

Andra: ”Îți doresc din toată lumea ca talentul tău să-ți aducă bucuria de care nu ai avut parte și să-ți umple golurile din suflet”

Andi Moisescu: ”Eu am realizat care este cel mai prețios lucru din lume, deși este atât de simplu. Acest gest este îmbrățișarea mamei”

Dragoș Bucur: ”Un artist trebuie să dea din sufletul lui, trebuie să-l coste. Un artist trebuie să aibă curajul să rupă din sufletul său”

Bobonete: ”Abia acum pot să spun, fără să mă pricep foarte mult la artă, este operă de artă, pentru că are foarte mult suflet. Ești un mare artist”

Villia a interpretat piesa ”Oceanul”, o compoziție proprie. Vezi mai jos romanii au talent sezonul 14 episodul 17 de pe 31 mai 2024 fara reclame.

Andi Moisescu: „Sunt plăcut surprins de calitatea ei. I-am urmărit și materialul de prezentare. Este extrem de corectă, se prezintă într-un concurs cu o creație proprie. Întrebați orice artist cât de greu este să cânți pe scenă, pentru prima oară, o piesă. Văd un artist care depășește cu multputerea de imaginație.”

Dragoș Bucur: „Este o seară a revelațiilor și m-ai făcut să mă gândesc la anumite lucruri pe care vreau să le clarific. Mi-a plăcut foarte mult”

Bobonete: „Profunzimea versurilor tale mă lasă mască. Nu pot să nu remarc. Mă face să găsesc ceva asemănător între tine și Smiley. De fiecare dată muzica ta m-a făcut să mă simt foarte bine. Felicitările mele, cred că vei ajunge o mare artistă”

Un nou sezon plin de surprize la romanii au talent sezonul 14 episodul 17

​A fost seara momentelor #FENOMEN în marea finală Românii au talent 2024! Concurenții care s-au luptat pentru premiile puse la bătaie au fost Ana Nuță, Anastasiia Beaumont, Ansamblul Hecenii, Calisthenics România, Cristian Ciaușu, Dora Debreczeni, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă, VAN și Villia.

Fiecare finalist în parte a dat tot ce a avut mai bun în fața telespectatorilor, însă unul singur a câștigat inimile românilor, dar și marele premiu în valoare de 120.000 de euro!

Cristian Ciaușu a cucerit sufletele românilor cu momentul său extraordinar la nai, fiind acompaniat și de taraf. Atât publicul, cât și cei patru jurați s-au ridicat în picioare după prestația tânărului.

Românii l-au votat, iar concurentul a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro. Te invitam sa vezi aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 14 episodul 17.